To je to što me zanima!

Modrić režirao akciju za trofej! Real u tri minute zakucao Juve

Maestro Luka Modrić utrčao jw ispred Mandže, iskombinirao akciju s Danijem Caravajalom te dao Luki loptu koji je poslužio Ronalda za 3-1. Tako je Real stigao nadomak svog 12. naslova...
Vidi originalni članak

Četiri gola večeras u Cardiffu smo vidjeli, od toga tri golčine! Nakon što je Ronaldo doveo u vodstvo Real, a Mandžo čudesnim škaricama spasio Juve, uslijedila su dva poteza Reala za 12. naslov prvaka Europe.

Da, Juve je definitivno luzer finala. Prvo je Casemiro bombom s tridesetak metara u 60. minuti probio Buffona uz nesretan dodir Khedire, pa je tri minute poslije maestro Luka Modrić utrčao ispred Mandže, iskombinirao akciju s Caravajalom te dao Luki loptu koji je poslužio Ronalda za 3-1, odnosno, vrlo vjerojatnu pobjedu u finalu Lige prvaka.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Exterminator 04.06.2017.

    Maestro Luka dodao Luki wtf 😞

  • 04.06.2017.

    Iskrene cestitke pravim fanovima reala, slavite i uzivajte a ovima kaj pricaju na ovoj temi o barceloni vi niste navijaci reala jer da jeste uzival bi u vlastitoj pobjedi a ne pricali o necemu sto nema vezesa danasnjim danom.

  • bulldogzg 03.06.2017.

    Modric je i veceras bio maestralan , kao i obicno u kljucnim trenutcima.. Smiren , lagan na lopti , diktirao tempo kao da na igralistu igra , oduzeo lopti i lopti i na kraju jos i asistirao Ronaldu , nakon sto je oduzeo i loptu netom prije.. Ponajbolji veznjak u Realovoj povijesti , a vec 3-4 godine i najbolji na svijetu. LM MAESTRO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare