To je to što me zanima!

Modrić, Ronaldo i James čine Realov trojac u momčadi kola

Luka Modrić bio je odličan u slavlju nad Granadom, kao i njegov suigrač James, dok napad 29. kola španjolske Primere predvodi peterostruki strijelac Cristiano...
Vidi originalni članak

Nakon uvjerljive 9-1 pobjede protiv Granade tri igrača Real Madrida našla su se u Goalovoj momčadi kola španjolske Primere, a među njima je i Luka Modrić. 

Golman 29. kola je Alvarez koji je odličnim obranama pomogao Rayo Vallecanu u 2-1 pobjedi nad Eibarom. 

Među trojicom u obrani su dva Barcelonina igrača. Gerard Pique imao je važnu blokadu udarca, sačuvavši mrežu Barce, a njegov suigrač Jeremy Mathieu je svojim golom donio važnu pobjedu kod Celte. Treći u obrani je Mateo Musacchio koji je kontrolirao obranu Villarreala u važnom remiju bez golova kod Valencije.

Luka Modrić bio je odličan u spomenutom slavlju nad Granadom, kao i njegov suigrač James Rodriguez, a uz dvojac 'los blancosa' vezni red kola čine i Saul koji je zabio i odigrao je odlično u 2-0 pobjedi Atletico Madrida kod Cordobe, te Ever Banega koji je bio prvo ime veznog reda Seville u 2-0 pobjedi nad Athleticom.

Trojac u napadu čine peterostruki strijelac Cristiano Ronaldo te David Barral, koji je zabio hat-trick u 4-1 pobjedi Levantea kod Almerije i Carlos Bacca iz Seville. 

Momčad kola:

Alvarez - Pique, Mathieu, Musacchio - Modrić, Saul, Banega, James - Barral, Bacca, Ronaldo

Idi na 24sata

Komentari 16

  • RafaelLasić 07.04.2015.

    modric legenda

  • tomicalomica 07.04.2015.

    Ovi u Realu za jedno godinu dana vise nece znati igrati bez Modrica! Takav tip igraca je bio Zizou... nenametljiv , igrao za momcad nije se uvijek isticao ali Real je s njime pobijedjivao, bez njega druga prica...Ako Luka ovako nastavi do kraja sezone uci ce u top 10 najboljih svjetskih igraca ! Made in CROATIA :)))

  • strmi007 07.04.2015.

    Modrinacija se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare