To je to što me zanima!

Modrić poslao emotivnu poruku 'vatrenima', javila mu se bivša predsjednica: Bravo, Luka!

Jedan od najboljih igrača u povijesti hrvatskog nogometa Luka Modrić je na društvenim mrežama svojim obožavateljima otkrio kakvi su mu planovi za daljnje nastupe u reprezentaciji
Vidi originalni članak

Hrvatska je svoj put na Europskom prvenstvu završila u osmini finala porazom od Španjolske  nakon produžetaka. Vojsku navijača najviše je zanimalo hoće li kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35) nastaviti nastupati za reprezentaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi znamo što Modriću predstavlja igranje za Hrvatsku, a on je to opetovano i naglašavao. Hrvatskom kapetanu sigurno neće biti jednostavno oprostiti se od reprezentacije što se u jednom trenutku u budućnosti sasvim sigurno mora dogoditi. 

Na sreću svih nas koji navijamo za Hrvatsku čini se da to ipak neće biti već sada. Luka je na društvenim mrežama objavio 'selfie' iz svlačionice s ostatkom momčadi te je uz objavu napisao: 

"Bez obzira koji je krajnji rezultat, važno je imati pravu ekipu s kojom ćeš se uvijek boriti do kraja, s kojom ćeš dati sve od sebe da zbog vas cijela zemlja bude ponosna. Uz pravu ekipu, sve je moguće i shvatiš da je zajedno bolje. Iznad svih – Hrvatska'', napisao je Modrić.

Na ovu njegovu objavu nije ostala imuna ni bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je pratila našu reprezentaciju tijekom cijele avanture u Rusiji. 

''Bravo, Luka!'', napisala je bivša hrvatska predsjednica.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Exterminator 08.07.2021.

    Ova je imala najmanje 2 promila kad su djelili medalje , a poslije odlaska u svlačionice možda i više

  • ntnk 24sata 08.07.2021.

    Pazi novinara jedan od najboljih svih vremena...hahaha covjek ima srebro sa SPa, najbolji igrac SPa, najbolji igrac svijeta 2018 godine, 4 Lige prvaka ( 3 u nizu) . Ako on sa tim nagradama i trofejima nije nas najbolji igrac svih vremena sta je onda osvojio onaj najbolji svih vremena. Cinjenica je da je Modric nas najbolji igrac svih vremena i među 10 najboljih veznjaka svih vremena.

  • FRANO2105 08.07.2021.

    BRAVO LUKA,NAJBOLJI SI

Komentiraj...
Vidi sve komentare