To je to što me zanima!

L. Modrić: Trebamo strpljenja kako bismo slomili protivnike

Wolvesi će biti dobro organizirani, ali mi imamo pobjednike na našoj strani. Dolaze nam neke vrlo velike utakmice, ali trenutno je ova najveća, rekao je veznjak Spursa
Vidi originalni članak

Ponajbolji nogometaš Tottenhama Luka Modrić najavio je za službenu web-stranicu kluba subotnji dvoboj 21. kola engleskog nogometnog prvenstva u kojem "spursi" dočekuju Wolverhampton.

U rujnu je Tottenham slavio s 2-0 na gostovanju kod Wolverhamptona na Molineuxu, što je bio početak njihove serije od 14 pobjeda, tri remija i tek jednog poraza u posljednjih 18 utakmica.

- Bila je to naša prva pobjeda sezone i osjećaj je bio sjajan u to vrijeme. Možda izgleda kao laka pobjeda, ali bila je to teška utakmica. Wolvesi imaju nekoliko dobrih igrača i otežali su nam stvari, kao što znam da će opet učiniti - rekao je Modrić.

- U posljednjim utakmicama na White Hart Laneu trebali smo puno strpljenja kako bismo slomili protivnike i siguran sam da će to biti slučaj u subotu. Wolvesi će biti dobro organizirani, ali mi imamo pobjednike na našoj strani koji mogu kreirati prilike. Ako ćemo igrati naš nogomet, prilike će doći i onda ih moramo iskoristiti. Dolaze nam neke vrlo velike utakmice, ali trenutno je ova najveća - dodaje hrvatski kreator igre "spursa" uoči sraza protiv 16-plasirane momčadi ligaške ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ApsolutnihSto 14.01.2012.

    Ajde ti Modriću dođi u ManUtd fino pa da zaigraš u najboljem klubu u Premier Ligi. Siguran sam da bi se super uklopio u tu ekipu. Ima ManUtd solidan vezni red,ali treba im jedan ovakav agilan igrač, pa ne može se Rooney stalno vraćati na svoju polovicu po loptu.

  • igorskee 14.01.2012.

    Teško prvaci, teško i drugo mjesto.

  • Papi_1 14.01.2012.

    Luka majstore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare