To je to što me zanima!

Modrić u izboru 100 najboljih igrača Premiershipa u povijesti

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ušao je među 100 najboljih igrača Premier lige u izboru britanskog Telegrapha. Imao je velik utjecaj na uspon Tottenhama ka vrhu
Vidi originalni članak

Luka Modrić našao se među svim veličinama premijerligaškog nogometa od osnivanja lige 1992. Britanski Telegraph uvrstio ga je na 68. mjesto najvećih nogometaša koji su ikad igrali u Premiershipu.

"Jedan od podcijenjenih uspjeha posljednjih godina Tottenhamova je tranzicija od kluba za sredinu ljestvice do standardnog člana najbolje šestorice. Modrić je bio nezamjenjiv dio dog procesa, donijevši viziju i lukavstvo koji su ga zacementirali u bogatoj povijesti kluba. 'Spursi' ga zapravo nikad nisu uspjeli zamijeniti", stoji u objašnjenju Modrićeva uvrštenja među najboljih 100.

Hrvatski reprezentativni veznjak nastupao je za Londončane od 2008. do 2012. Za to vrijeme za Tottenham je nastupio u 127 utakmica te je zabio 13 golova.

Najboljim igračem Premiershipa svih vremena proglašen je Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda, drugi je Thierry Henry, a treći Roy Keane.

Cristiano Ronaldo, najbolji nogometaš današnjice koji je transfer u Real Madrid zaradio igrama u "crvenim vragovima", nalazi se na šestom mjestu, iza Alana Shearera i Paula Scholesa.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 20.10.2014.

    Tottenham je pustio Modrića i Balea u Real i od tad više to nije ta momčad, ta velika pogreška im se osvetila...mogli su za povijest kluba dosta toga napraviti i više zaraditi nego prodajom igrača...

  • geonosian2912 19.10.2014.

    Najbolji igrač koji je igrao u Premiershipu je bez dileme Cristiano Ronaldo,ali budući da se osim individualne kvalitete gledaju i trofeji i druga postignuća,onda je logičan Giggs na prvom mjestu.

  • oree77 19.10.2014.

    lampard?

Komentiraj...
Vidi sve komentare