To je to što me zanima!

Modrić u mjesec dana zaradi kao Duvnjak za cijelu godinu

Goal je usporedio plaće u nogometnom s onima u rukometnom svijetu. Domagoj Duvnjak se ne može, primjerice, usporediti s najplaćenijim nogometašem Dinama
Vidi originalni članak

Jedan je ponajbolji svjetski veznjak. Drugi je proglašen najboljim rukometašem svijeta 2013. godine. Riječ je, naravno, o Luki Modriću i Domagoju Duvnjaku, dva fantastična sportaša, možda i najbolja koje Hrvatska ima. No kada je riječ o plaćama, njih dvojica ne stanu u istu rečenicu.

Jer, Domagojevih 500.000 eura godišnje plaće u Kielu, Luka u Realu zaradi u jednom mjesecu. Kako je pred nama Svjetsko rukometno prvenstvo, skup najboljih rukometaša na planeti, portal goal.com usporedio je plaće nogometaša s rukometnim primanjima. Naravno, nitko se iz malog sporta poput rukometa ne može uspoređivati s Ronaldom, Messijem i sličnima, no vrhunski rukometaši teško da mogu i sanjati plaću najplaćenijih Dinamovih igrača.

Koji su uz Duvnjaka najplaćeniji hrvatski rukometaši te kako stoje u odnosu na nogometaše Dinama provjerite na goal.comu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • sesvete33 16.01.2015.

    Kakve su to gluposti koliko ti nogometaši zarađuju.Da poludiš.Živcira me to.ma,daj neću niti pisati jer mi je tlak na miljon.Jebem ti nogomet i sve gdje je tako veliki ne razmjer.šta ne mogu svi lijepo zarađivati i živjeti dobro.

  • Realist1950 15.01.2015.

    Duvnjak i ekipa sa takvom malom plaćom naprave vise za Reprezentaciju za svoju Domovinu nego Modrić i ekipa sa milionima koje dobijaju .... žalosno ali istinito !!

  • darkoni99 15.01.2015.

    Čop u italiu za par miliona e , a radi njega će igrat ligu prvaka . Klub ce uzeti milione pa je red da i Duji plate .

Komentiraj...
Vidi sve komentare