To je to što me zanima!

Modrić u momčadi sezone: Hrvat je bio jedan od najboljih

U momčadi sezone Lige prvaka četiri su igrača Reala, tri Atletica te po jedan Bayerna, Chelseaja, Borussije D. te PSG-a. Uz Luku tu su Ronaldo, Ibrahimović...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izabran je u najbolju momčad ovosezonskog izdanja elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Ugledni nogometni portal Goal.com uvrstio je veznjaka Reala u sredinu terena i obrazložio svoj izbor.

- Prvi od tri igrača u sredini terena je svakako Luka Modrić. Hrvat se postavio kao jedan od najboljih igrača Reala pod vodstvom Carla Ancelottija. Stvorio je oko 20 prilika za gol, a kroz čitavo natjecanje imao je točnost dodavanja od čak 92 posto uspješnosti - navodi ugledni portal. 

U momčadi sezone četiri su igrača Reala, tri Atletica te po jedan Bayerna, Chelseaja, Borussije D. te PSG-a. 

Najbolja momčad Lige prvaka (4-3-2-1):

Thibaut Courtois - Branislav Ivanović, Sergio Ramos, Miranda, Filipe Luis - Luka Modrić, Philipp Lahm, Angel di Maria - Marco Reus, Cristiano Ronaldo - Zlatan Ibrahimović

Idi na 24sata

Komentari 110

  • bpainx 26.05.2014.

    Ko o kome svoj o svome, Isco i Marcelo spasili utakmicu otvorili Modrića i to je to. Ne znam, po komentarima možda nisam gledao istu tekmu ali pogledajte si malo..., Modrić je igrač kreacije i tempa, na postavljen bunker se barem tri puta pošteno zabio (ne svojom krivicom nego pasivnošću Balea s jedne te ovog idiota s druge strane) u blok i ostao bez lopte toga se bojim na svj. prvenstvu.

  • Indeficienter 26.05.2014.

    Bravo Luka za cijelu sezonu!!...motor Reala

  • rzbrzotrz 25.05.2014.

    Mislim da su i Koke i/ili Gabi trebali biti unutra..

Komentiraj...
Vidi sve komentare