To je to što me zanima!

Modrić uoči finala: Da, vidim se kako podižem 11. trofej LP-a!

Moramo izaći na teren s karakterom i borbeni. Iako će biti teško i unatoč podjednakim šansama - da, vidim se kako podižem pehar jedanaestog naslova prvaka Europe za Real Madrid, kaže Modrić
Vidi originalni članak

Real Madrid i Atletico Madrid igrat će reprizu finala Lige prvaka iz 2014. godine u subotu na San Siru. Zadnji put je pobijedio Real 4-1 nakon produžetaka i osvojio svoj deseti trofej elitnog europskog natjecanja. Popularna 'la decima' uskoro bi mogla pasti u drugi plan. Naravno, ako Real osvoji 11. naslov prvaka.

- Znamo da će to biti jako teška utakmica, kakve su uvijek protiv njih. No mi vjerujemo u sebe i ovo nam je velika prilika - rekao je Modrić u utorak novinarima u madridskom sportskom kampu Valdebebas.

Modrić je otpimističan, a lijepo bi mu 'legao' jedan trofej Lige prvaka prije odlaska na Euro.

- Moramo izaći na teren s karakterom i borbeni. Iako će biti teško i unatoč podjednakim šansama - da, vidim se kako podižem pehar jedanaestog naslova prvaka Europe za Real Madrid. Moramo biti ekipa, to je jedini način da uspijemo.

Veznjak Reala se prisjetio finala iz 2014.

- Imam lijepe uspomene na to finale. Bila je to utakmica u kojoj smo bili na korak od poraza. Prilikom zadnjeg kornera morao sam nabaciti dobru loptu. Sergio se dobro ubacio i zabio golčinu te smo na sreću pobijedili. Sada ponovo igramo protiv Atletica, a nadam se istom ishodu - zaključio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • ragbijaš 25.05.2016.

    Šukeru,ako imaš imalo časti i ponosa odstupi iz HNS A!

  • kakor54 25.05.2016.

    Hala madrid!

  • ecolozzi 25.05.2016.

    Svaka čast Luki i Realu, ali nadam se da će Atletico pobjediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare