To je to što me zanima!

Modrić vs Busquets: Španjolac je imao dvostruko više dodira

Katar? Vidjet ćemo, trebam se dobro odmoriti i razmisliti... Nije još vrijeme za to, poručio je nakon poraza od Španjolske (5-3) kapetan Luka Modrić. Protiv Španjolske je zbog silnog umora morao izaći u 114. minuti
Vidi originalni članak

Pripremili smo se za igru koju igraju Španjolci. Pokušat ćemo osujetiti dotok lopte do Sergija Busquetsa (32), zato je dijelom i Ante Rebić unutra, rekao je u najavi utakmice Dražen Ladić, pomoćnik izbornika Zlatka Dalića.

POGLEDAJTE VIDEO: Poraz Hrvatske od Španjolske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nažalost, sve je ostalo na pokušaju. Busquets je imao i vremena i prostora, dijagonalama je tražio suigrače i širio hrvatsku obranu. Znali smo i uoči utakmice da će ključ utakmice biti sredina terena. Tu je Španjolska još jednom potvrdila da ima dobar posjed, ali i još bolji reposjed.

Do zraka nije mogao kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35). Doslovno. Ruke su bile na koljenima u produžecima. Tu su već i neke godine i pitanje je hoće li Luka biti na dispoziciji za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. 

ANKETA: JE LI TO BIO OPROŠTAJ? 'Modrić se najviše ljutio na Antu Rebića koji se emotivno urušio!' KAKO SU IGRALI? Rebić s loptom bio na 'vi', Olmo i Ferran odveli Španjolsku dalje

- Znali smo da možemo igrati s njima, gol za 2-3 nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu, ali oni su zabili u produžetku iz prve šanse. Dali smo sve, istrošili smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali, nažalost, Španjolska je za malo bila bolja i treba joj čestitati - rekao je po završetku utakmice Modrić pa dodao:

- Katar? Vidjet ćemo, trebam se dobro odmoriti i razmisliti... Nije još vrijeme za to.

POGLEDAJTE INFOGRAFIKU: Modrić vs Busquets

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 135

  • he who dares wins 29.06.2021.

    Sergio 2xmvp ... tko bi rekao

  • amfiteater 29.06.2021.

    Oni su 20 kilometara vise prezrcali.cirka 2 igraca viska.tako je izgledalo.kondiciono smo bili nula.uvjek nas na istu foru dobiju.mrcvarenje drzanjem lopte i onda kad nas izmore dokrajce.ipak su kondiciono jake momcadi u prefnosti.od mladjiih igraca nevidim bas nesto za budicnost.dolazi nam rupa iz loje se necemo dugo izvuci.

  • JaLe_1 29.06.2021.

    Modrić je prevara.U Realu može gdje ima igrače koji rješavaju sve,u repki stoji ko tulac,doda prvom do sebe i to je to.Tip je odigro jednu tekmu ok,ostale 3 si ga morao tražit po terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare