To je to što me zanima!

Modrić vs. Mandžukić: Tko je bliži finalu nakon 90 minuta?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Luka Modrić s Realom nosi prednost od jednog gola u München, a Mandžukić s Bayernom ima prednost domaćeg terena. Sve je još otvoreno, ali tko će u finale?
Vidi originalni članak

Nakon prvih 90 minuta na Santiago Bernabeuu, lov na finale Lige prvaka još je otvoren jer je Real Madrid došao do minimalne pobjede. Prednost od 1-0 za Allianz Arenu nije dovoljna garancija za prolaz, a toga su svjesni u 'kraljevskom klubu'.

Iako ima bolji međusobni omjer s Realom, Bayernu ne ide na ruku statistika koja pokazuje da je ispao u posljednja tri polufinala Lige prvaka nakon što je izgubio prvu utakmicu. Posljednji put kad Bayern nije zabio gol u polufinalu LP-a bilo je 2000. godine, znakovito, protiv Real Madrida koji je otišao do kraja.

Luki Modriću nakon vrlo dobrog nastupa sinoć, pruža se povijesna prilika za prvi plasman u finale Lige prvaka, što bi bila Realova prva završnica nakon 12 godina.

S druge strane, Mario Mandžukić bio je zaustavljen i odsječen od ostatka Bayernovih igrača, koji su imali posjed lopte, ali nisu bili opasni. Bavarci love zaostatak, a u uzvratu će morati promijeniti pristup, žele li treće uzastopno finale. Bio bi to i velik Mandžin uspjeh, jer bi se u razmaku od godinu dana borio za drugi uzastopni europski naslov.

Modrić s Realom ima prednost od gola pred uzvrat, a Mandžukić s Bayernom prednost domaćeg terena - tko je od njih dvojice bliži finalu Lige prvaka nakon prvih 90 minuta?

Idi na 24sata

Komentari 58

  • FilipRM 25.04.2014.

    ma nije bayern što je nekad bio,sad je red na realu,vidit ćete,još ako se do utorka oporave i ronaldo i bale,nema im kraja

  • MateoGonzaga 24.04.2014.

    Real ima jako slab rekord na njemackome tlu.Vecinu puta izgubi i zbog toga smatram da ce Bayern pobjediti na svome terenu i da ce proci dalje u finale.

  • Charlie Sheen_1 24.04.2014.

    Nista jos nije gotovo ali nadam se prolasku Reala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare