To je to što me zanima!

Modrić za Ronalda najbolji na svijetu! Luka mu je kao brat...

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić veliki su prijatelji. Najbolji svjetski nogometaš toliko cijeni hrvatskog asa da mu je dao maksimalan broj bodova u izboru za Fifinu nagradu "The Best"
Vidi originalni članak

Modrića u Realu teško je zamijeniti, rekao je jednom prilikom Cristiano Ronaldo.

Novi-stari najbolji svjetski nogometaš u Fifinu izboru "The Best", u kojem su glasovali kapetani i izbornici reprezentacija te predstavnici medija, hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću dao je maksimalan broj bodova (pet).

Ili, ako hoćete: Modrić je, za Ronalda, najbolji igrač svijeta.

Luka i Cristiano godinama su suigrači u "kraljevskom" klubu i u odličnim su odnosima. Nakon ispadanja Hrvatske od Portugala u osmini finala Eura lani u Francuskoj svijet su obišle slike na kojima Ronaldo tješi Luku.

- Sretan sam što smo pobijedili Hrvatsku, ali nisam mogao slaviti na terenu jer je moj brat Luka plakao. Moja je obveza bila utješiti ga - rekao je tada Portugalac.

Ronaldo je i lani Modrića uvrstio na svoj popis tri najbolja igrača u Fifinu izboru. Tada je Luka završio na drugom mjestu, iza Garetha Balea i ispred Sergija Ramosa.

Kapetan "vatrenih" i europskog prvaka sjajno surađuju na terenu, ali i izvan njega. Kad ti Ronaldo ne zamjera što ga izigraš na treningu pred kamerama, kao što je to Luka učinio u veljači prošle godine, onda nema sumnje da si to zaslužio...

- Cristiano je fantastičan igrač i sjajna osoba. Presretni smo što ga imamo u momčadi, puno nam daje. Za mene je on, bez sumnje, najbolji - kazao je Modrić uoči ceremonije "The Best".

Treba li uopće napominjati da je Modrić Ronaldu dao pet bodova u izboru za najboljeg nogometaša?

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MajaSpt 25.10.2017.

    je li 24sata? hoćete li opet objavljivati vijesti koje neki lik izmisli na twitteru? kako vas je lik spalio, nevjerovatno. kaže kroos da je modrić bog... hahaha, kaže ronaldo da mu je modrić brat... hahaha... a jeste svaka vam čast.

  • 25.10.2017.

    svaka čast Ronaldu na ponašanju, kad su nas izbacili na prošlom evropskom prvenstvu nije slavio pobjedu

  • 25.10.2017.

    lijepo je vidjeti da se još uvijek lijepo slažu

Komentiraj...
Vidi sve komentare