To je to što me zanima!

Modrić: Zabiti Unitedu bilo bi poput ostvarenja sna!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tottenham u subotu na svom stadionu dočekuje Manchester United, a Luka istovremeno čeka svoj prvi gol. I zamišlja kako bi bilo zabiti baš sad...
Vidi originalni članak

Manchester je možda i najbolja momčad u Premiershipu i znam da će biti jako teško. No vjerujem da nećemo biti bez izgleda, čak mislim i da možemo pobijediti, rekao je Luka Modrić u iščekivanju prvog dvoboja protiv velikog Uniteda u dresu Tottenhama. Osim što će igrati protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu, Luka neće biti imun ni na pažnju iz domovine.
- Znam da će ovu utakmicu gledati i ljudi u Hrvatskoj, pa ću sigurno osjećati još veći pritisak. No ovo je velika utakmica, kako za mene, tako i za momčad, i jednostavno moramo odigrati najbolje što znamo - kaže Modrić.
Imao je Luka problema s ozljeda, mučila ga je ta prepona još tamo od ogleda s Fulhamom. Vratio se i odmah zasjao u punom sjaju prošloga vikenda protiv West Hama. Od njega se na White Hart Laneu puno očekuje.
- Odlično se osjećam u Tottenhamu, zadovoljan sam kako igram, ali nedostaje mi golova. To je najveća mana moje igre ove sezone. Ali znam da će sve biti puno lakše čim zabijem prvi - rekao je ponajbolji čovjek Redknappova sastava i dodao:
- Zabiti prvi gol u Premiershipu baš protiv Manchester Uniteda bilo bi poput ostvarenja sna. Jedva čekam zabiti!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • z501 13.12.2008.

    modriću p****

  • user_31620 13.12.2008.

    za dicmo city: nemoj biti umišljen!!! naravno da može i nek mu je sa srećom..

  • domagojr 13.12.2008.

    a tovaru trubasti,pa ni netreba ni njima niti svojoj jer moze kupiti koju oce kao ti sta kupujes zvake. on je organizator ige, oooogranizaaaaator ako znas sta to uopce znaci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare