To je to što me zanima!

Modrić završio na listi najboljih 100 svih vremena: Evo koji je

On ne stari i ne kvari se, jedan je od najgracioznijih nogometaša, njegove ili kojegod generacije. Iako, neki su se pitali hoće li uspjeti kada je došao u engleski nogomet, piše FourFourTwo
Vidi originalni članak

Nogometni časopis FourFourTwo odabrao je 100 najboljih nogometaša svih vremena, a na tom popisu svoje mjesto pronašao je i hrvatski 'maestro' Luka Modrić (37). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je u 38. godini života, svojim majstorijama na terenu ne prestaje oduševljavati ljubitelje nogometa te dokazuje da su godine nevažne. Kapetan 'vatrenih' i najbolji igrač svijeta 2018. godine zauzeo je 79. mjesto na ljestvici najvećih nogometaša svih vremena. 

"On ne stari i ne kvari se, jedan je od najgracioznijih nogometaša, njegove ili kojegod generacije. Iako, neki su se pitali hoće li uspjeti kada je došao u engleski nogomet. Kako li su samo pogriješili! Hrvat je postao tih i ubojit, u mogućnosti da probija suparničke obrane pasom ili driblingom", piše u objašnjenju. 

Prvo mjesto zauzeo je Lionel Messi, a iza njega slijedi Diego Maradona. Cristiano Ronaldo na trećem je mjestu, dok je na četvrtoj poziciji Pele, a peti je Zinedine Zidane. 

"Jedno je doći do vrha, a sasvim drugo ondje ostati. Messi očarava iz tjedna u tjedan, uspio je ostati na istoj razini i, kao što Javier Mascherano kaže: 'On je tri igrača u jednom.' Možete reći i da je jedan od najboljih golgetera svih vremena, ali i najbolji dodavač", piše FourFourTwo o Messiju.

U top 10 su još Johan Cruyff, George Best, Franz Beckenbauer, Ferenc Puskas i brazilski Ronaldo. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pobotchnick Leeyoobo 11.10.2022.

    Sigurno među 15 najboljih. Rok trajanja u Realu govori sve.

  • gnojna družina 11.10.2022.

    Bit ce da je vrijeme stalo kad se biraju najbolji svih vremena.

  • Fortuna1895 11.10.2022.

    Među 3 najbolja veznjaka svih vremena 79.🤣 nogometaš svih vremena Mora biti u top 15 ikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare