To je to što me zanima!

Modrićev ritual uoči El Clasica: Ljubi posebne kostobrane

Na put uvijek nosim iPod da mogu gledati serije i slušam glazbu također. Koju? Bolje da ne znate, rekao je Modrić dok je Vazquez otkrio da u autobusu baš uvijek sjedi između njega i Benzeme
Vidi originalni članak

U nedjelju od 16.15 sati igra se najveći nogometni derbi - 'El Clasico'. Naravno, nije to ista utakmica kao kad su u njoj igrali Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, ali eto, ne mogu ni oni (nažalost) zauvijek igrati u Realu i Barceloni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, nama Hrvatima je svejedno, mi ćemo gledati našeg kapetana Luku Modrića. Upravo je 'desetka' Reala i hrvatske reprezentacije uoči velike utakmice otkrila koji su njegovi rituali prije utakmice.

NAHVALILI KAPETANA Marca: Modrić je mozak Reala, izveo je pravi mađioničarski trik

- Kada dolazim na zagrijavanje, na travnjak uvijek zakoračim prvo s lijevom nogom, a prije toga svega skinem lančić i prsten. Prije utakmice prvo ljubim kostobrane na kojima su fotografije moje obitelji - otkrio je Modrić.

Njegov suigrač koji je ovog ljeta stigao iz Bayern Münchena, kao i većina nogometaša, na putu prema stadionu sluša glazbu. 

- Preko dana odmaram u sobi, čitam Bibliju, a na putu prema stadionu volim slušati glazbu. Kada dođem na stadion prvo idem na mali tretman nakon čega se idem malo zagrijati i spreman sam. Vjerojatno kao i svaki nogometaš, uvijek prvo zagazim jačom nogom, što je u mojem slučaju lijeva - rekao je David Alaba koji se očito prevario, Modrić ulazi slabijom.

Lucas Vazquez uoči utakmice čita i gleda serije, a u klupskom autobusu baš uvijek sjedi između Modrića i Benzeme.  'AFERA SEXTAPE' Tužiteljstvo za Benzemu traži deset mjeseci uvjetne kazne

- Uvijek jedem isti doručak na dan utakmice. Kasnije malo čitam ili gledam serije te malo drijemam. Na putu prema stadionu, slušam glazbu koja me motivira. Na travnjak uvijek zagazim prvo desnom nogom. U autobusu uvijek sjedim na istom mjesto. Desno od mene je Modrić, a lijevo Benzema.

Za kraj je Modrić otkrio da također gleda serije i sluša glazbu, ali nije htio otkriti koju.

- Na put uvijek nosim iPod da mogu gledati serije i slušam glazbu također. Koju? Bolje da ne znate - rekao je nasmijani Modrić. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nohname 23.10.2021.

    Nije htio otkriti kakvu glazbu sluša,haha pa to nije velika tajna. Svi znamo da skoro svi naši igrači slušaju narodnjake. Puno puta su i viđeni u narodnjačkim klubovima.

  • skyvision 23.10.2021.

    pobijedit ce onaj tko uputi više neobranjivih udaraca na gol...

  • daleko najjaci 23.10.2021.

    Daleko je to od nekadasnjih El classica gdje nisi znao tko je bolji igrac,gdje je sve frcalo na terenu,gdje se osjecala tenzija u zraku. Barcelona nikad slabija,Real olupina od ekipe koju pobjedjuju Moldavci..Ne zove me bas da to gledam. No svakako drzim fige Barci da zgazi Real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare