To je to što me zanima!

Modrićeva asistencija i Realova lagana šetnja na Kanarima...

Zidane je u Madridu ostavio Cristiana Ronalda, Kroosa, Marcela, Carvajala, Sergija Ramosa i Isca! Halilović je bio razigran, ali nije to pomoglo Las Palmasu, Real je slavio
Vidi originalni članak

Vidi se u madridskom Realu da se bliži prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka s Juventusom (3. travnja, 20:45 sati). Trener Zinedine Zidane za gostovanje kod Las Palmasa kod kuće je ostavio Sergija Ramosa i Isca zbog ozljeda, Carvajala zbog suspenzije, ali i Cristiana Ronalda , Kroosa i Marcela kako bi ih odmorio.

Odnosno, sačuvao za taj prvi dvoboj u Torinu. Temeljeno na tržišnoj vrijednosti na transfermarktu, Real je kod Las Palmasa bio bez igrača koji zajedno vrijede gotovo pola milijarde eura! I bez njih Madriđani su slavili 3-0 iz dva penala.

Modrićeva asistencija

Benzema je u 400. utakmici za Real dobio kapetansku vrpcu, a Luka Modrić zaliječio je ozljedu i našao se u udarnoj postavi. U 61. minuti zamijenio ga je Kovačić.

Gareth Bale pogodio je u 26. minuti na sjajnu Modrićevu asistenciju kojom je probio obranu, dok je Benzema svoj jubilej začinio i golom iz jedanaesterca u 39. minuti, nakon što je Calleri srušio Lucasa Vazqueza.

U 51. je Bale zaradio penal i zabio ga za 3:0.

Alen Halilović u prvom je poluvremenu dvaput dobro pucao, jednom malo iznad gola, drugi put je natjerao Navasa na obranu. U nastavku je bio još opasniji, a jednom ga je Bale grubo zaustavio.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • pančodelaguz 01.04.2018.

    Real može bit prvak ako odradi Katalonce i fiksira mambu iz Argentine u svibnju u Kataloniji.ajmooo

  • Veki-Zagreb 31.03.2018.

    Jos imamo dvije prijateljske, trebalo bi Halilovica pozvati i dati mu sansu...pa bolji je od Copa i Santinia da rak raka hebe

  • Orahova1 31.03.2018.

    To je taj Modrić koji je napustio reprezentaciju da bi bio spreman za real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare