To je to što me zanima!

Modroj legendi u čast: Osvanuo je mural Caparu na Trešnjevci

Jedan od naših najboljih malonogometaša Matija Capar i mladi Oskar Kadrnka preminuli su u prije godinu dana u prometnoj nesreći. Na Trešnjevci je osvanuo mural pokojnome Dinamovcu
Vidi originalni članak

Hrvatski je sport prije točno godinu dana stresla tragedija. Pri povratku s jednog turnira u Šibeniku u prometnoj su nesreći smrtno stradali jedan od naših najboljih malonogometaša svih vremena, 33-godišnji Matija Capar, i tek 15-godišnji Oskar Kadrnka.

Na zagrebačkoj je Trešnjevci, ispred OŠ Kralja Tomislava, na tužnu godišnjicu osvanuo mural sa Matijinim likom, grbom Futsal Dinama, hrvatskom zastavom, stihovima iz pjesme Prljavaca 'Heroj ulice' i podsjećanjem: 'Matija Capar 1984-2018'.

Matija Capar je u Futsal Dinamo došao 2015. godine, za Hrvatsku reprezentaciju je igrao od 2004., a malonogometnu karijeru počeo kao 17-godišnjak u Promet Orkanu. Ostat će zauvijek upamćen kao jedan od najboljih hrvatskih 'haklera'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ZG U SRCU 05.06.2019.

    Matija Capar, nogometas Futsal Dinama .Eric cartman . Pise djevojko, a ne djevojka. A mural vec postoji skoro godinu dana. Bil je dobra dusa, odlican trener i uvijek spreman na oprost i pruzanja ruke, onom koji ga je znao isprovocirat ili uvrijedit. Tvoj Playbox ide dalje, treneru.....

  • Dijanadidi 05.06.2019.

    Pokoj mu duši.....nedaj Bože nikome

  • MateCro 05.06.2019.

    Tako mlad ... Laka ti zemlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare