To je to što me zanima!

Mogu i bez Zlatana: Cavani s dva gola donio Liga kup PSG-u

Nogometaši PSG-a pobijedili su Lyon 2-1 u finalu Liga kupa. Oba gola zabio je urugvajski napadač Edinson Cavani. Za Lyon je zabio Alexandre Lacazette
Vidi originalni članak

Paris Saint Germain pobjedom protiv Lyona 2-1 osvojio je francuski Liga kup. Oba gola za parišku momčad zabio je odlični urugvajski napadač Edinson Cavani, a tek za smanjenje konačnog rezultata zabio je Lyonov Alexandre Lacazette.

Prvi gol Urugvajac je zabio već u četvrtoj minuti nakon prodora Maxwella i gužve pred golom Anthonyja Lopesa. Drugi, kasnije se ispostavilo i pobjednički, gol Cavani je zabio u 33. minuti iz penala. Problem je 'zakuhao' golman Lyona Lopes koji je neoprezno izletio na Lucasa Mouru i sudac je svirao penal. 

Gol nade za Lyon je zabio Lacazette u 56. minuti nakon fantastičnog prodora kroz srce veznog reda i obrane PSG-a. No bio je to samo gol utjehe, a PSG je dokazao da i bez ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića može do trofeja. Druga 'kanta' sezone čeka ih u prvenstvu gdje PSG ima velikih 13 bodova prednosti pred Monacom pet kola prije kraja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 20.04.2014.

    Očekivano

  • culeskinja1899 20.04.2014.

    nesto nevezano:http://www.youtube.com/watch?v=9KIU9cgRaxc POGLEDAJTE OBAVEZNO!! najljepsa stvar na balkanu od ratu,svaka cast deckima:D prava navijacka pjesma za svjetsko prvenstvo:) dijelite i daljee!

  • Kiklopp 20.04.2014.

    Mogu u Francuskoj lizi.. za Evropu bez njega su preslabi ili nedovoljno jaki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare