To je to što me zanima!

Mogu li Cibosi do naslova NLB-a preko Partizana?

Cibona je ove sezone bila nesavladiv protivnik za Partizan. 'Vukovi' su dvaput dobili, a Partizan je tri godine zaredom uzimao NLB, a igraju i Euro - F4
Vidi originalni članak

Košarkaši Cibone uspješno su obavili premijeru u zagrebačkoj Areni pobjedom u polufinalnom susretu NLB-a protiv Olimpije u petak. Kao što se i očekivalo, u finalu ih čeka Partizan koji je jedna sasvim druga priča. 'Crno-beli' su ove sezone pod ravnanjem Duška Vujoševića izborili Final Four Eurolige. Redom su padali velikani Panathinaikos i Barcelona, dok su u regionalnoj ligi bili slabiji samo od Cibone iako su imali isti omjer pobjeda i poraza. Upravo je Cibona momčad za koju Partizan ove sezone nije mogao naći rješenje. 'Vukovi' su dvaput slavili, no u finalu će odmjeriti snage s ekipom koja zadnje tri godine suvereno vlada regionalnom ligom. Cibosi su pokazali da i unatoč svim poteškoćama ove sezone ostavljaju srce na terenu, no imaju li potrebnu kvalitetu i iskustvo da nezaustavljivi Partizan zbace s trona NLB lige? Mogu li 15.000 košarkaških zaljubljenika voditi Cibonu do svog prvog NLB naslova?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Koliko-toliko objektivan 25.04.2010.

    Partizan je neobičan tim i izuzetno nepredvidiv. Ipak, mislim da je, objektivno, u prednosti u večerašnjoj utakmici. Bez obzira na dvije pobjede Cibone, u NLB ligi, pritisak je na Ciboni. Puno gledalište je jedan od elemenata tog pritiska. A, danas će biti tako.

  • user_37063 25.04.2010.

    a valjalo bi probati na X, ali ozbiljno mislim da ce biti neizvjesno a Cibona je znala odigrati ikseve tako da, nadam se da ce pobjediti ipak nasi smo :)

  • JAX 25.04.2010.

    ne mogu, party ce ih satrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare