To je to što me zanima!

Mogu li Dinamovi napadači probiti čvrsti Hamburg?

Hrvatskoga prvaka večeras u okviru trećeg kola Lige Uefe na Maksimiru očekuje težak zadatak i dvoboj s kvalitetnom momčadi njemačkoga HSV-a
Vidi originalni članak

Nepunih tjedan dana nakon razočaravajućeg poraza u Norveškoj i neposredno uoči dvoboja s Hamburgom na Maksimiru u redove Dinama opet se vratio optimizam. "Modri" bi se eventualnom pobjedom nad HSV-om mogli vratiti u borbu za pozicije koje vode u sljedeći krug Lige Uefe, tj. famozno "proljeće u Europi".
- Naš motiv protiv HSV-a je golem, pročitao sam da Dinamo 37 godina nije pobijedio klub iz Bundeslige. Tradicije su tu da se ruše - najavio je dvoboj s trećeplasiranom momčadi njemačke Bundeslige trener Dinama Branko Ivanković.
Nijemci su se do sada prezentirali kao vrlo čvrsta ekipa, a tijekom dvije dosadašnje utakmice u Ligi Uefe nisu primili niti jedan gol. Jaka obrana i inače je glavno obilježje momčadi koju trenira uspješni nizozemski strateg Huub Stevens. U tom kontekstu još više zabrinjava kronična neefikasnost napadača Dinama u ovogodišnjim europskim utakmicama. Gotovo je sigurno da Balaban, Mandžukić i društvo večeras neće imati jednako puno izglednih šansi kao protiv norveškog Branna u Bergenu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • AK47_1 06.12.2007.

    Stvarno ih je ubio Dinamo.

  • sined 06.12.2007.

    ma rujevica je iz srbin iz Rijeke

  • hipron 06.12.2007.

    Pak su još prije nekoliko dana samouvjereni dinamovci tj.VATRENI dali izjavu : Bit Ćemo Prvaci Europe.Eh tamošnji suci ne primaju mito,dođite vi lijepo kući pa gledajte preko tv kako se igra nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare