To je to što me zanima!

Moguća naknadna kazna: Fifa će proučiti Neymarovu ozljedu

Nakon velike hajke na Juana Zúñigu iz stručnog stožera, a i velikog dijela javnosti zemlje domaćina Mundijala, Fifa je rekla kako će razmotriti slučaj ozljede Neymara
Vidi originalni članak

Ozljeda zbog koje je Neymar završio nastup na ovom Svjetskom prvenstvu kolumbijskog braniča Juana Zúñigu nije koštala kazne španjolskog suca Carlosa Alberta Carballa tijekom utakmice, ali to ne znači da će se izvući nekažnjeno.

Iz Fife su, naime, rekli kako su otvorili disciplinski slučaj protiv Zúñige te će nakon prikupljanja svih dokumenata te proučavanja videosnimke vidjeti ima li razloga za sankciju reprezentativca Kolumbije.

- Čekamo službene zapisnike s utakmice pa ćemo prikupiti i analizirati sve dokaze kako bismo istražili ovaj slučaj - rekao je neimenovani dužnosnik Fife, a prenosi ESPN.

Boljet će ga i tijekom noći

Fraktura trećeg kralješka koja se dogodila na samom kraju četvrtfinalne utakmice SP-a između Brazila i Kolumbije (2-1) Neymara će s terena udaljiti najmanje 15 dana, što znači da neće zaigrati u polufinalu protiv Njemačke, ali ni u finalu ili utakmici za treće mjesto, ovisno o rezultatu "seleçãa" protiv "elfa".

- Ozljeda će mu smetati čak i dok bude išao spavati jer uzrokuje veliku bol - izjavio je liječnik brazilske reprezentacije José Luiz Runco.

Thiago Silva stao u obranu Zúñige

Jedan od rijetkih koji nije osudio start koljenom Kolumbijca na brazilskog asa bio je kapetan Scolarijeve momčadi, Thiago Silva, koji će također propustiti polufinale zbog akumuliranih žutih kartona.

Zúñiga nema nikakve zloće u sebi. Poznajem ga iz Serije A - rekao je Silva, nekadašnji igrač Milana, referirajući se na poznanstvo koje gaji s Napolijevim desnim bekom.

- Mislim da je to učinio ishitreno. Još nisam vidio snimku, ali znam da je u takvim situacijama Neymaru teško oduzeti loptu. On je dominantan igrač i kao stoper znam da ovakve situacije treba razmotriti malo temeljitije - dodao je Thiago Silva, strijelac vodećeg gola za Brazil u četvrtfinalnom slavlju.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • koprc 06.07.2014.

    nova zaštićena "životinja" je neymar

  • DomagojŽalac 06.07.2014.

    A što je sa startom Songa na Modrića?

  • Vladek78 06.07.2014.

    ma to su sve pekinske patke cim je Ronaldo rekao da ga je strah sto ce biti u Brazilu(zbog nereda) ako ne osvoje naslov odmah je jasno za koga se navija i kome se pogoduje za naslov a sto stadioni i ostala infrastruktura nije bilo gotov i nije bilo na razini to nikome nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare