To je to što me zanima!

Mogući transferi: Zvijezde Eura u Barcu i Chelsea

Chelsea je doveo Deca, a uz Robinha želi i Torresa i Villu. Koji je uz Aršavina i prva želja Barcelone. Bitka dva velikana tek počinje
Vidi originalni članak

Želim igrati u Barci, to je moj dječački san, izjavio je Rus Andrej Aršavin nakon četvrtfinalne pobjede nad Nizozemskom.
Iako je njegov klub Zenit u prošlosti nekoliko puta odbijao Barcine ponude, ovoga puta na šuškanje da Barcelona šalje novu ponudu, iz St. Petersburga su poručili:
- Može ići, ako nam date Messija i 20 milijuna eura - odgovor je koji je nasmijao cijeli svijet, ali i razbuktao prijelazni rok, koji je zamro u vrijeme Eura. Prvi potvrđeni transfer jest odlazak Portugalca Deca iz Barcelone u Chelsea za “samo” 10 milijuna eura. Luis Felipe Scolari, novi trener Chelseaja, vodio ga je u portugalskoj reprezentaciji i odmah po svršetku Eura doveo na Stamford Bridge. Dakle, buđenje nogometnog tržišta nakon europske smotre obilježili su Barcelona i Chelsea. A čini se da će se taj “rat” razbuktati i u srpnju.
Naime, još prije Eura Barca je ponudila Valenciji 30 milijuna eura za Davida Villu, ali su na Mestalli to hladno odbili. Barca je, sad za najboljeg strijelca Eura, ponudila još 10 milijuna više, ali se onda javio i Chelsea koji će, navodno, Valenciji ponuditi još 10 milijuna više.

I PUNAŠNI RONALDINHO IDE SCOLARIJU?
Ronaldinho je na revijalnoj utakmici ovih dana otkrio novi imidž. Kroz majicu se jasno nazire obris trbuščića, koji dosta govori u kakvoj je Ronaldinho formi. No unatoč tome, on je u izlogu. Scolari, s kojim je osvojio SP 2002., želi ga dovesti u Chelsea, a on nema ništa protiv.

GDJE SU I TKO IH ŽELI
Villa (Valencia) Barcelona i Chelsea
Ronaldinho (Barcelona) Chelsea
Ševčenko (Chelsea) Barcelona
Drogba (Chelsea) Milan i Inter
Robinho (Real) Chelsea
Eto’o (Barcelona) Juventus
Trezeguet (Juventus) Barcelona
Torres (Liverpool) Chelsea
Senna (Villarreal)  Barcelona i Arsenal
Aršavin (Zenit)  Barcelona

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare