To je to što me zanima!

'Moj otac je zaražen virusom, kao i 20 članova moje obitelji'

Preminuli su mi mnogi poznanici, a puno članova moje obitelji je na intenzivnoj njezi. Užasno se teško nosimo s ovom situacijom, rekao je UFC-ov borac...
Vidi originalni članak

UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, Khabib Nurmagomedov, progovorio je o stanju svog oca nakon više od mjesec dana šutnje. Njegov otac Abdulmanap (53) je prvo imao operaciju srca u Moskvi, ali nakon toga je bio pozitivan i na testu za korona virus. Osim njega, čak 20 članova obitelji Nurmagomedov je zaraženo virusom.

- Više od 20 ljudi iz moje obitelji je zaraženo. Preminuli su mi mnogi poznanici, a puno članova moje obitelji je na intenzivnoj njezi. Užasno se teško nosimo s ovom situacijom. Moj otac je bio na operaciji srca, a sad se zarazio virusom. U kritičnom je stanju i morao je ići na još jednu operaciju srca. Svaki dan se molim Bogu da mi se vrati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤲

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Njegov je otac nakon operacije srca završio u komi, ali onda se saznalo da boluje i od korone. U jako teškom je stanju, a čeka ga i još jedna operacija srca.

On se razbolio u Mahačkali gdje je dva dana šetao po hladnom vremenu po planinama. Prvo se sumnjalo na upalu pluća, ali situacija je bila puno gora.

- Razbolio se u planinama. Šetao je dva dana po hladnom vremenu, braća su ga jedva nagovorila da ode u bolnicu. Razboljeli su se i brojni borci koji se druže s Abdulmanapom - otkrio je prije nekoliko dana ruski novinar Ramazan Rabadanov.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ANTONIOM PLAZIBATOM:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.05.2020.

    Teško ti palo jadan.,

  • Bunrovna 19.05.2020.

    Drugi put doniraj malo novca bolnicama od silnih milijuna koje imaš, pa ćeš manje brinuti

  • 19.05.2020.

    Od koga se taj zarazio setajuci po planinama 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare