To je to što me zanima!

Monaco traži Pašalića, Falcao sve bliže posudbi u Chelsea

Francuski prvoligaš pristat će na posudbu Radamela Falcaa u Chelsea, no od Josea Mourinha traži da im zauzvrat posudi Marija Pašalića i Charlyja Musondu
Vidi originalni članak

Jednogodišnja posudba Radamela Falcaa u Chelsea praktički je već dogovorena, no Monaco sada od londonskog kluba na posudbu zauzvrat traži dva mlada igrača. Riječ je o Belgijcu Charlyju Musondi (18) i Mariju Pašaliću (21), piše Telegraph.

Hrvatski veznjak od 2014. igrač je Chelseaja koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Elcheu, no španjolski klub izbačen je u drugu ligu i sigurno je da Mario tamo neće ostati i iduće sezone. Jose Mourinho smatra kako je za razvitak njegovih mladih igrača najbolje da standardno igraju u nekom klubu u ligama petice.

Monaco, koji će iduće sezone igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, savršeno se uklapa u taj scenarij, a Pašalića bi u svlačionici dočekao jedan od najboljih nogometaša kluba i suigrač iz reprezentacije Danijel Subašić što bi svakako olakšalo prilagodbu na novi klub i ligu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • neznam123 16.06.2015.

    cim mourinho nije pasalica poslo u vitesse na posudbu znaci da je obecavajuci decko.

  • ZVECKO 3 16.06.2015.

    Mou je pokusao Torresa da vrati u formu pa mu nije uspelo, ne vreujem da ce uspeti i sa Falcaom ipak je istina ono sto su pricali za njega da je dve godine stariji.

  • kotač 16.06.2015.

    Pogledao sam skoro sve utakmice Elchea ove sezone samo zbog Pašalića. U prvom dijelu se privikavao na ligu, a drugom dijelu doslovno eksplodirao. Najbolji igrač Elchea, ljubimac navijača. Čitao sam negdje i da je najstandardniji mladi igrač španjolske lige. Sjajno je odigrao drugi dio sezone i nadam se da će tako i nastavit. Osobno mi je žao što ga je Kovač izbacio kao viška, jer bi mu svakako ostavljanje u kadru za Italiju bio dodatan motiv. Pogotovo mi nije jasna ta odluka ako znamo da je Rebić ostavljen i ne samo to nego je čak i igrao. Ok, nisu ista pozicija, ali Rebić nije zaslužio bit tamo, a krila ionako imamo dovoljno pa je mogao ostavit Marija. Ovako ostaje utisak da Kovač petlja i mulja pošto je rekao da je uvjet za reprezentaciju standardnost (i po pitanju minutaže i kontinuiteta dobrih igara) u klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare