To je to što me zanima!

Monaco i Bayern izborili pete utakmice četvrtfinala Eurolige

Dramatična je bila utakmica u kojoj je Monaco pobijedio Olympiakos 78-77, a svog nekadašnjeg suigrača Mikea Jamesa iz Brooklyna pratio je iz prvog reda kraj parketa Kevin Durant
Vidi originalni članak

Ranije su Final Four košarkaške Eurolige osigurali madridski Real i aktualni prvak Anadolu Efes, dok će se preostale dvije pozicije popuniti nakon petih utakmica Barcelone i Bayerna te Olympiakosa i Monaca.

Njemačka i francuska momčad dobile su četvrte domaće utakmice protiv Barcelone i Olympiakosa te se drama ovih serija seli u Kataloniju i Pirej gdje će se odlučiti o ukupnom pobjedniku.

Bayern je svladao Barcelonu 59-52 i izjednačio seriju na 2-2. U ovom četvrtom susretu nije bilo nikakve drame, jer je velikim dijelom domaći sastav imao dvoznamenkastu prednost. U vrlo tvrdom susretu, s izrazitom slabim šutom, pobjednički sastav je predvodio Nick Weiler-Babb s 12 poena, osam skokova i četiri dodavanja.

Bayern je za tri poena gađao 4-23, a Barcelona 5-29.

Dramatična je bila utakmica u kojoj je Monaco pobijedio Olympiakos 78-77, a svog nekadašnjeg suigrača Mikea Jamesa iz Brooklyna pratio je iz prvog reda kraj parketa Kevin Durant.

Sjajni Kostas Sloukas (19 poena) je dugo prijetio Monacu, ali je na kraju promašio šut za pobjedu. Prvi strijelac Monaca je bio Dwayne Bacon s 21 poenom, dok je Mike James dodao 18, a imao je i šest skokova te četiri asistencije.

Euroliga, četvrtfinale (četvrte utakmice):

  • Monaco - Olympiakos 78-77 (serija je izjednačena na 2-2)
  • Bayern - Barcelona 59-52 (serija je izjednačena na 2-2)
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare