To je to što me zanima!

Monaco je remizirao u derbiju za Europu sa Saint-Étienneom

Po jedan gol u razmaku od svega sedam minuta postigli su Monaco i Saint-Étienne u derbiju 31. kola francuskog nogometnog prvenstva. Subašić je branio 90 minuta...
Vidi originalni članak

Monaco i Saint-Étienne odigrali su neodlučeno (1-1) u jedinoj utakmici 31. kola francuskog nogometnog prvenstva na rasporedu u petak.

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu, a ništa nije mogao napraviti da spriječi vodeći gol gostiju u 61. minuti utakmice. Franck Tabanou odmjerenom je loptom pronašao Mevlüta Erdinça koji glavom šalje loptu u lijeve "rašlje" Monacova gola.

Momčad iz Kneževine nije dugo bila u zaostatku. Samo šest minuta poslije novi lijep gol na drugoj strani postigao je Anthony Martial. Ubacio je Laywin Kurzawa, a Martial iz voleja briljantno pogodio pokraj Ruffiera.

Borba za Ligu prvaka, u koju su uključena i ova dva kluba, i dalje će ostati vrlo neizvjesna. Nakon tri pobjede u nizu Monaco je remijem ostao na četvrtom mjestu s tri boda manje od Marseillea, a Saint-Étienne ima bod manje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MARLES 04.04.2015.

    Ovaj covjek na slici(monaco),je uz Tourea prva meta talijanskog Intera...

  • joojooj 03.04.2015.

    ovaj toulalan ko da ima 45 godina

  • strmi007 03.04.2015.

    Ma to sve namještaljke

Komentiraj...
Vidi sve komentare