To je to što me zanima!

Monaco odlučio vratiti novac navijačima koji su bili u Parizu

Momčad PSG-a je u nedjelju osigurala novi naslov prvaka francuske i to u kakvom stilu. Razbili su Parižani branitelje naslova 7-1, a uprava Monaca odlučila je vratiti novac svim navijačima koji su bili na Parku Prinčeva
Vidi originalni članak

PSG je u nedjelju osigurao novu titulu prvaka francuske i to u kakvom stilu. Deklasirali su Parižani prošlogodišnje prvake 7-1 i time osigurali novi naslov pet kola prije kraja prvenstva, a Monaco je odlučio vratiti novac svim navijačima njihovog kluba koji su stigli u prijestolnicu Francuske.

Uprava kluba odlučila se na ovakav potez zbog sramotnog rezultata, koji je još bolniji ako se u obzir uzme činjenica da je Monaco ove sezone branio naslov prvaka.

Monaco je na Park Prinčeva došao pun samopouzdanja jer su posljednji poraz u prvenstvu doživjeli u studenom prošle godine kada je Nanets slavio 1-0. No, dobrim stvarima uvijek dođe kraj pa je tako došao kraj i ovom nizu Monaca. 

VIDEO: SUBAŠIĆ NA GOLU PSG utrpao 'sedmicu' Monacu: Slavi naslov prvaka Francuske!

PSG ih je u potpunosti deklasirao. Već u 27. minuti Parižani su vodili 4-0 zahvaljujući dvama golovima Lo Celosa (14, 27) te jednom golu Cavanija (17) odnosno Di Marije (20).

Do kraja prvog dijela Rony Lopes (38) je smanjio na 4-1 što je samo razljutilo nove prvake francuske. U nastavku utakmice Di Maria postiže svoj drugi gol (58), potom Falcao zabija autogol (76), a točku na i stavlja Draxler (86).

Naš golman Danijel Subašić proveo je cijelu utakmicu na golu Monaca, a ovo mu je drugi put u karijeri da je na jednoj utakmici primio sedam golova. Prvi put mu se to dogodilo 8. prosinca 2007. godine kada je stajao na vratima matičnog kluba- NK Zadra

NEVOLJE U RAJU Neymar: Istina je, Cavani i ja smo imali određene probleme

Za Paris SG ovo je sedmi naslov francuskog prvaka, a peti u posljednjih šest sezona. Nakon naslova iz 1986. i 1994., sastav iz glavnog francuskog grada zagospodario je prvenstvom od sezone 2012/13. Jedino je prošle sezone Monaco uspio prekinuti njegov niz.

Zanimljiva činjenica je to da je Monaco prvi pratitelj Parižana, a zaostaje za njima ogromnih 17 bodova što samo govori o tome koliko je PSG-u bilo lako osvojiti naslov prvaka.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pametnjakovic14 17.04.2018.

    a monaco inace gotovo da i nema navijace.

  • nogofil 16.04.2018.

    Nisu igrali niti Neymar, niti Mbape. Baš me zanima da mi netko objasni zašto su oni za tu dvojicu potrošili 350 miliona eura. Prvenstvo bi i bez njih osvojili, a i bez njih bi ispali iz Europe od Reala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare