To je to što me zanima!

Monaco poslao privatni avion po Marija Pašalića u Hrvatsku

Koliko su iz Monaca željeli Pašalića svjedoči podatak da su po njega u Split poslali privatni avion te inzistirali na jednogodišnjoj posudbi kojoj se protivio Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentataivac Mario Pašalić odlazi na jednogodišnju posudbu kod Danijela Subašića u Monaco. Kasno sinoć dogovor je potpisan, Mario je prošao sve liječničke preglede i u ponedjeljak bi se trebao priključiti pripremama Monaca koji je trenutačno na turniru u Poljskoj.

Koliko su iz Monaca željeli Pašalića svjedoči podatak kako su po njega i oca u Split poslali privatni zrakoplov te inzistirali na jednogodišnjoj posudbi kojoj se protivio Jose Mourinho.

Mladome reprezentativcu godi podatak kako je Mourinho inzistirao na šestomjesečnoj posudbi jer to jasno daje do znanja kako na njega ozbiljno računa. No Monaco je inzistirao na godinu dana i na kraju će tako i biti.

Nakon što je uspješno odradio sezonu posudbe u Elcheu, Mario je prelaskom u klub koji je igrao četvrtfinale LP-a napravio krupan korak u svojoj karijeri te stigao na korak do ostvarenja sna. Ako se dokaže u Monacu, više neće biti prepreka da zaigra i za Chelsea. Dobra je to vijest i za izbornika Niku Kovača koji do sada nije previše vjerovao Pašaliću, no nema sumnje da će nastupi na najvišem nivou doprinijeti njegovom sazrijevanju te ga uključiti u konkurenciju za prvih 11 naše reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pipolino 03.07.2015.

    Pašalić je odličan igrač, i biti će sigurno još bolji sa stjecanjem iskustva.Međutim stavljati ga u kontekst prvih 11 Hrvatske je malo nepristojno od strane ovog novinarčića.Neka mi složi postavu sa Pašalićem i na čije će mjesto on danas upasti.Jednog dana sigurno će biti među ključnim igračima reprezentacije, ali to danas nije.Želim mu svako dobro i da se što prije vrati u Chelsae, a to će značiti da je postao vrhunski igrač!

  • DSŽG 03.07.2015.

    Monaco ima jedno od najmlađih i najtalentiranijih ekipa u Europi. Subašić(30) - Kurzava(21), Abdenouur(25), Tulalan(31), Fabinho(21) - Mouthino(27), Bakayako(20), Pašalić(20) - Carascco(21), Silva(20), Martial(19). Ova ekipa ako ostane 2 godine na okupu, realno mogu ciljati na prvenstvo u francuskoj.

  • Chris_McCandless 03.07.2015.

    Bio bi to dobar potez, igrao bi u timu koji je pri vrhu lige petice, igra ligu prvaka, i sigurno da će mu biti lakše igrati nego u Elcheu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare