To je to što me zanima!

Nikin Monaco razbio Bordeaux: San o naslovu nikada realniji

Bila je to četvrta uzastopna ligaška pobjeda momčadi iz Kneževine uz razliku pogodaka 14-0. Lille bježi dva boda, PSG jedan, a do kraja prvenstva je još pet kola. Monaco bi čudesno mogao uzeti titulu
Vidi originalni članak

Nogometaši Monaca, koje predvodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, ostali su u utrci za naslov francuskog prvaka nakon što su u susretu 33. kola Ligue 1 na gostovanju porazili Bordeaux 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to četvrta uzastopna ligaška pobjeda momčadi iz Kneževine uz razliku pogodaka 14-0, dok je Bordeaux upisao već sedmi poraz u zadnjih osam kola.

Kovačeva momčad kontrolirala je susret od početka do kraja i djelovala vrlo zrelo. Pogotovo u brzim tranzicijama prema naprijed u kojima se domaćin nije snalazio. Golove za Monaco zabili su Kevin Volland u 29. minuti, Nelson Martins u drugoj minuti nastavka, te Stevan Jovetić u 90. minuti. Bordeaux je vjerojatno najbolju priliku imao kada je Toma Bašić u 77. minuti primio odličan ubačaj pa iz prve u naletu potegnuo i pogodio stativu.

Hrvatski nogometaš igrao je do 82. minute, a dodajmo kako je domaćin od 78. minute bio bez isključenog Toma Lacrouxa.

Monaco je novom pobjedom stigao do 68. boda u sezoni i nalazi se na trećem mjestu. Prvi je Lille (70), a drugi PSG (69). Do kraja je ostalo još pet kola.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.04.2021.

    daj budite realni...niko je unistio bayern..nakon sto je otisao bayern je sve osvojio

  • 19.04.2021.

    Tesko,Psg je dimenzija vise.Oni su i dalje favoriti broj 1.

  • stole 1981 18.04.2021.

    Baš mi je drago da je dokazao da ima znanje samo što su ga u Bayernu zeznuli par igrača i onaj Dvolični Salihamidžić koji mu je glumio prijatelja a radio mu iza leđa

Komentiraj...
Vidi sve komentare