To je to što me zanima!

Monaco remizirao s Reimsom, PSG već može osigurati naslov

Nogometaši Monaca remizirali su s Reimsom u 30. kolu francuske lige. Tri boda Monaco je izgubio u 79. minuti kada im je zabio Diego Lass za 2-2
Vidi originalni članak

Pobijedi li PSG u nedjelju Troyes u gostima osam kola prije kraja i matematički će osigurati novi naslov francuskog prvaka. Donio im je to Lass Diego koji je u 79. minuti zabio gol Danijelu Subašiću za 2-2 na gostovanju kod Monaca. Subašićeva momčad sada za PSG-om zaostaje velika 22 boda.

Monaco je odlično krenuo u večerašnju utakmicu. već u petoj minuti Vagner je zabio za 1-0, no samo šest minuta kasnije Reims se ekspresno vraća. Za 1-1 Subašiću zabija Charbonier. Monaco se ipak vraća novim golom Vagnera Silve de Souze te na poluvrijeme odlazi s 2-1.

Nije to bilo dovoljno Monacu jer u 79. minuti 16. momčadi lige bod donosi već spomenuti Diego. Danijel Subašić branio je svih 90 minuta, a Mario Pašalić nije konkurirao za sastav.

Primera: Poraz Sportinga, Haliloviću pola sata

U 29. kolu španjolske Primere Malaga je pak pobijedila Sporting Gijon 1-0.  Domaćinu je pobjedu donio Juanpi golom u 25. minuti. Duje Čop zbog ozljede nije igrao za Malagu, a Alen Halilović dobio je posljednjih pola sata za Gijon te je zaradio žuti karton.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dr_sc_milivoj 11.03.2016.

    Zoran Milanovic: Naš smjer mora biti napredniji i jači SDP koji okuplja modernu hrvatsku ljevicu i sve relevantne progresivne snage. http://www.zoranmilanovic.hr/. Rijeci ti se pozlatile predsednice.

  • strmi007 11.03.2016.

    Tko bi rekao

  • BOGOLJUB ATEJISTA 11.03.2016.

    Dosadna liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare