To je to što me zanima!

Monaco: Valdes ne dolazi, mi smo zadovoljni Subašićem

Glasine o Valdesu su lažne. Zadovoljni smo s našim golmanom Subašićem. Trenutno nismo zainteresirani za Valdesa, kaže sportski direktor Monaca Vasiljev
Vidi originalni članak

Iako ljetni prijelazni rok službeno nije ni počeo na tržištu jako je zaposlen Monaco, koji je post-sezonska nogometna top tema u Europi.

Nakon što su doveli Moutinha, Jamesa Rodrigueza, Carvalha, a sve izglednije će i Falcaa, ostale su dvije nepoznanice, a to su Victor Valdes i Carlos Tevez.

No sportski direktor Monaca Vadim Vasiljev oštro je demantirao navode o dolasku golmana i napadača začepivši usta onima, koji su širili glasine. 

- Ne, ne pregovaramo s Carlosom Tevezom. Mnoge novine pričale su o tome, ali o Tevezu se kod nas nikad nije raspravljalo - rekao je Vasiljev za RMC Sport.

Još zanimljivija priča je oko dolaska dugogodišnjeg Barceloninog golmana Valdesa, čiji bi dolazak ugrozio status hrvatskog golmana Danijela Subašića, koji je u sjajnoj formi.

- Glasine o Valdesu također su lažne. Zadovoljni smo s našim golmanom Danijelom Subašićem. Raspravljat ćemo s trenerom Ranierijem za nekoliko dana, ali trenutno nismo zainteresirani za Valdesa.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • NekiLik_1 01.06.2013.

    Kako mi je drago....sad će Monaco postat klasa od kluba i Subašić će bit član takvog nečega....:)

  • partner 37 01.06.2013.

    Ma kakav Valdes,Subasic je odlican golman koji zna zabit iz slobodnjaka.

  • Venucci 01.06.2013.

    iako nije isto branit u prvoj i drugoj ligi, nadam se da ce subasic ostati prvi golman i dokazat se na golu monaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare