To je to što me zanima!

Monfilsu su bolesnici prijetili: Nećeš više nikad zaigrati tenis

Tamnoputi Francuz ponovno je žrtva rasističkog napada, ovog puta zbog izgubljenog meča protiv Nijemca Dominica Koepfera koji je kasnije na turniru opasno prijetio i Novaku Đokoviću
Vidi originalni članak

Gael Monfils (34), deveti tenisač svijeta, još jednom se našao pod 'paljbom' zbog loše igre prikazane u Rimu. Tamo je izgubio od Dominika Koepfera, 97. igrača svijeta rezultatom 6-2, 6-4 i nakon meča se našao na udaru kritičara. Neki su ipak malo pretjerali...

Francuz je nakon meča putem aplikacije Instagram dobio mnogo poruka uvredljivog sadržaja, u nekima su mu čak i prijetili. Vrhunac svega su bile poruke kako će mu slomiti obje ruke da više nikad ne zaigra tenis.

Iza ovih poruka stoje bijesni kladioničari koji tvrde da je meč bio namješten. Monfilsa su nazivali crnim gadom, go*nom, robom, idiotom, poželjeli mu da više nikad ne zaigra tenis... Riječi za svaku osudu.

Monfils je oštro osudio takve poruke na svojim društvenim mrežama. Ovakve situacije su svakodnevne za tenisače i tenisačice na društvenim mrežama kad im poruke mogu poslati obični 'smrtnici' koji tu priliku koriste za iživljavanje nad poznatim sportašima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VOLBEAT 22.09.2020.

    A nisu li rasizam i govor mržnje izjave i paljba Amera protiv Đokovića neki dan ? Davitelj "jackas*"...

  • Ferdo d grejt 22.09.2020.

    Zanimljivo kako mediji uvijek vide rasizam kad je crnac u pitanju, ali rasizam crnaca prema ostalim rasama ne vide nikad.

  • numero uno 22.09.2020.

    Eto povoda da BLM krene u nove pljačke i uništavanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare