To je to što me zanima!

Monte Carlo uzeo prvu 'žrtvu': Bennetau slomio zglob ruke

Francuski tenisač Julien Benneteau teško je stradao u osmini finala slomivši zglob ruke te iščašivši gležanj noge. No, Murray ga nije pretukao već se ozlijedio u padu
Vidi originalni članak

Popularni 'bijeli sport' svojim nazivom može zavarati. Iako nema fizičkih kontakata u tenisu, igrajući isti može prouzročiti teške tjelesne ozljede. Jedna takva bizarna priča dolazi s ATP-a u Monte Carlu u kojem je teško stradao francuski tenisač Julien Bennetau (30).

Domaći igrač u osmini finala slomio je zglob ruke i iščašio gležanj noge! Ne, Francuz se nije potukao s protivnikom Andyjem Murrayem već je 31. tenisač svijeta pri rezultatu 5-5 i vodstvu 15-0 u prvom setu nezgodno pao i ozljedio ruku i nogu. Koliko je ozljeda ozbiljna govori i njegov bolni izraz lica, a u jednom trenutku je počeo plakati od bolova!

Snimanja u bolnici potvrdila su tešku ozljedu, a gips će morati nositi tri tjedna. 

Rafael Nadal u pretposljednjem je meču dana više nego uvjerljivo nadigrao Kazahstanca Mihaela Kukuškina 6-1, 6-1, dok je Švicarac Stanislas Wawrinka iznenadio osmog nositelja, Nicolasa Almagra, pobijedivši 6-3, 6-3.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • optimus_prime 20.04.2012.

    uh stvarno je nesretnik, prvo noga pa padne na ruku nezgodno. uglavnom brz ooporavak

  • BOAATENG 20.04.2012.

    uff kako je nezgodno pao ja sam mislio da je nogu slomio kako je izvrno zglob,a eto nezgodno pao i ruka nastradala,brz oporavak :D

  • fudbaler89 20.04.2012.

    Samo nek se brzo oporavi, sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare