To je to što me zanima!

Morales se vraća u Zagreb iz Čilea i to sa suprugom

Obitelj Dinamovog nogometaša Pedra Moralesa nije ozlijeđena u strašnom potresu u Čileu, ali su zato Čileanci otkazali dvije prijateljske utakmice
Vidi originalni članak

Pedro Morales je u utakmici Dinama i Croatije Sesveta u subotu mislio samo na jedno - jesu li mu obitelj i supruga na sigurnom nakon potresa u Čileu. Morales je odmah nakon utakmice odletio prema domovini i sastao se sa svojima. Nitko od njegove obitelji nije ozlijeđen.
- Najvažnije je da je Moralesova obitelj čitava. Nazvao nas je rekavši da je jako sretan te da mu je pao kamen sa srca - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić za SN.
S obzirom da je Čile otkazao obje prijateljske utakmice, s Kostarikom i Sjevernom Korejom, Dinamo je obavijestio Moralesa da se vrati u Zagreb. Morales će se tako 'modrima' priključiti već u ponedjeljak. Sa sobom dovodi i suprugu, dok će ostatak obitelji ostati u Čileu. Zanimljivo je da su Moralesu, inače omiljenom liku u plavoj svlačionici, igrači slali SMS poruke kako bi saznali je li sve u redu s njegovom obitelji dok ih je tražio u Čileu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • boys 28.02.2010.

    sad kad je sve dobro ostvari cilj sa dinamom barem 20 bodova ispred hajduka...nekakav se cilj mora imat da bude zanimljivo

  • Philly76 28.02.2010.

    ajde drago mi je to cut

Komentiraj...
Vidi sve komentare