To je to što me zanima!

Bradarić: Budimo za Hrvatsku, vratimo reprezentaciju u Split!

Svi znamo što se događa u Hrvatskoj, ja sam iz Splita i želim da svi zajedno budemo, zajedno za Hrvatsku i vratit ćemo reprezentaciju u Split, rekao je Filip Bradarić
Vidi originalni članak

Doček petorice reprezentativaca na splitskoj rivi bio je veličanstven. Ante Rebić, Ivan Perišić, Ivan Strinić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić dočekani su onako kako to dolikuje viceprvacima svijeta. Ivan Strinić proslavio je rođendan, Perišić je bio najraspjevaniji, ali najupečatljiviji govor imao je Bradarić.

- Ljudi, hvala vam svima, ovo što se događalo 50 dana je ludo, ja sam ponosan što sam danas tu, u svome gradu, pred svojim ljudima. Ljudi, hrvatska reprezentacija osvojila je broncu, broncu zlatnog sjaja - zanio se malo Bradarić pa nakon što su ga ispravili rekao je:

-  U Francuskoj 1998., a sad srebro zlatnog sjaja. Jučer u Zagrebu i ovo sada sanjao sam cijeli život. Budite složni, molim vas, budite zajedno, ako smo zajedno, možemo ići gore i promijeniti neke stvari, Hrvatska to zaslužuje!

- Meni suze idu, ali jedna stvar... Jučer je najvećem našem pjevaču bio rođendan, 'ajmo mu čestitati - rekao je i poveo Mišinu pjesmu "Poljubi zemlju".

A onda je nastavio: 

- Molim vas, budimo zajedno, budimo za Hrvatsku... Mi smo pokazali, sada je na vama red. Mi ćemo vas podržati, vratit ćemo reprezentaciju u Split, vratit ćemo je - povikao je Bradarić pa uz stihove "Dalmatinac sam" bacio rivu u trans.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Sandokan Janosik 20.07.2018.

    Je je pa da opet osvane svastika... Prvo kazniti crtače svastike pa tek onda može ponovo na Poljud a do tada.... A i šta će u Splitu ak se izgradi nacionalni stadion... Mali čkomi drugi su svojom igrom tebi medalju priskrbili... Pametnije ti je da šutiš....

  • goranko5 18.07.2018.

    Nisam član Torcide, ali sinoć nismo igrali utakmicu na Torcida kupu jer su bile odgođene sve utakmice dok se saznalo da je doček na Rivi. Opet će neki reći da je čitava Torcida protiv reprezentacije :)

  • bubymirzg 18.07.2018.

    nije problem u reprezentaciji, problem je u stavu Torcide, tj jednog dijela Splićana

Komentiraj...
Vidi sve komentare