To je to što me zanima!

'Morao sam reći što me smeta. Odlazak? Vidjet ćemo na ljeto'

Mi smo ciljeve koji su bili zacrtani pred mene i pred klub itekako premašili. Ako Bog da, i ove ćemo sezone izboriti Europu i to je velika stvar za Osijek. Nisam čovjek koji će šutjeti, kaže trener Osijeka
Vidi originalni članak

Morao sam reći neke stvari koje mi smetaju jer jednostavno protiv Rudeša nismo odigrali kako treba, rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka.

Nakon utakmice je, još onako vruće glave, najavio da bi idućih dana mogao povući neke poteze s obzirom da dio navijača nije zadovoljan njihovim vođenjem momčadi u posljednje vrijeme.

RAZMIŠLJA KAKO DALJE Zekić 'pukao': Igrali smo poput balavaca kod Rudeša, sramota!

- Pričekat ćemo kraj sezone, a onda vidjeti rezime svega. Osijek sam preuzeo u najtežoj situaciji, a ako ga budem ostavljao, ostavit ću ga u najboljoj - rekao nam je Zekić.

Činjenica je da je momčad iz Slavonije pod njegovim vodstvom napravila velike stvari u posljednje dvije sezone. Doveo je Osijek na prag skupina Europske lige, dvaput je srušio veliki PSV i objektivno je vratio nogomet u Gradski vrt.

- Mi smo ciljeve koji su bili zacrtani pred mene i pred klub itekako premašili. Ako Bog da, i ove ćemo sezone izboriti Europu i to je velika stvar za Osijek. Nisam čovjek koji će šutjeti i svi koji me poznaju znaju da ću reći svoje mišljenje. Tako sam i morao reagirati nakon naše loše partije protiv Rudeša - rekao je Zekić i za kraj dodao:

- Uvijek sam preuzimao odgovornost na sebe i to ću uvijek činiti. Ali kad igrači ne budu na svojoj razini, onda i to moram istaknuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nostradamus 09.04.2018.

    Nešto tu ne štima sa Osijekom. Igrači su im bolji no što im je bodovni saldo.

  • Dalmacija u srcu_474 09.04.2018.

    Nemaš ti pojma, imaš po Slavonije zemlje za uzdržavat koliko god hoćeš. Odi sadi štagod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare