To je to što me zanima!

Moratin 'lanac': Supruga igrača Juvea otkrila pozadinu proslave

Alvaro Morata zabio je dva gola na otvaranju Lige prvaka protiv kijevskog Dinama, a širu javnost je zanimalo značenje njegove proslave zabijenih golova, a njegova supruga je sve objasnila na Instagramu
Vidi originalni članak

Alvaro Morata je potpuno drugačiji igrač u dresu Juventusa nego što je to bio slučaj s ostalim klubovima, a pokazao je to i početak njegova drugog mandata u torinskom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zoran Mamić na pressici uoči Feyenoorda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Morata je zabio oba gola u gostima na otvaranju Lige prvaka protiv kijevskog Dinama (2-0), a njegova je supruga otkrila što se krije iza misteriozne proslave golova.

Španjolac je privukao pažnju zbog proslave golova jer je prste postavio na način da izgledaju poput lanca. Pa su se mnogi pitali o čemu se radi, a njegova je supruga otkrila da lanac predstavlja njihovu obitelj jer se Morata u međuvremenu oženio te sa svojom suprugom Alice Campello dobio troje djece.

Inače, Morata je po treći put postao otac prije nekoliko tjedana baš u danima kada je ponovo postao nogometaš Juventusa.

Alvaro Morata je prvi put došao u Juventus 2016. godine iz Real Madrida za 20 milijuna eura, a istom su ga klubu prodali nakon dvije sezone za 30 milijuna, ali u "kraljevskom klubu" nije dugo igrao pa već sljedeće sezone otišao u Chelsea u kojem se nije najbolje snašao. Chelsea ga je prodao madridskom Atleticu u čiji se stil igre nikako nije uspio uklopiti pa je sreću ponovno došao potražiti u Juve.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare