To je to što me zanima!

Moratti ljut na Rafu: O njemu sada uopće neću razgovarati

Interov trener je nakon osvojenog naslova svjetskog prvaka u Abu Dhabiju od svog predsjednika tražio pojačanja, što je Morattija samo još više naljutilo. Otkaz je blizu
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera još se nisu praktički ni istuširali nakon petog osvojenog naslova u sezoni, a njihov pričljivi trener već je pred kamerama prozivao predsjednika Massima Morattija i prijetio odlaskom ukoliko mu ne dovede željene igrače. Doista hrabro ako se zna što je u samo par mjeseci napravio od momčadi koju mu je ostavio Jose Mourinho.

- Prošle sezone je predsjednik Massimo Moratti potrošio 80 milijuna eura na pojačanja. Kupio je pet igrača, sve redom nogometaše za prvi sastav. Ove sezone, s novim trenerom na kormilu, nije kupio nikoga! Ne znam zašto. Jedino znam da sam nakon ljetnog prijelaznog roka bio 100% razočaran - rekao je Španjolac koji s braniteljem talijanskog naslova u prvenstvu zaostaje za Milanom 13 bodova i 'kampira' na šestom mjestu.

Kad se lošim rezultatima doda netrpeljivost navijača i medija prema njemu, kritiziranje jedinog čovjeka koji ga je branio posljednjih mjeseci doista nije pametan potez.

- Benitez mi nije pokvario 'party', ali trenutak koji je izabrao za ovakve izjave sasvim sigurno nije bio prikladan. Najvažnije je da su Interovi navijači sretni zbog naslova. O Benitezu trenutačno uopće ne želim razgovarati! - izjavio je Moratti.

Ne želi razgovarati, no čim predsjednik proslavi novi naslov, Rafa bi mogao biti bivši. Navijači čekaju...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • FranjoKern 20.12.2010.

    ma nikad on nije bio dobar trener...njemu se posrecilo jednom s liverpoolom da osvoji ligu prvaka i to je to

  • user_47232 19.12.2010.

    beni spremi kofere :D

  • marko1naj 19.12.2010.

    Uništio je Liverpool, sad uništava i Inter...-.-....sramota...a nekad je bio dobar trener... <3 Liverpool 4ever <3 You'll Never Walk Alone <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare