To je to što me zanima!

Morgenpost: Mladen Petrić je HSV-ovo životno osiguranje

Petrićevih 50 golova je lijep jubilej. A uz to, ima i 15 asistencija. Čarobnjak je ključan za HSV, ima izvanredan učinak, napisao je hamburški dnevnik Morgenpost
Vidi originalni članak

Još je jednom hamburški dnevnik Morgenpost odao priznanje hrvatskom nogometašu HSV-a Mladenu Petriću koji je s golom i asistencijom bio jedna od ključnih figura u pobjedi s 4-0 protiv Werdera u 23. kolu Bundeslige.

"Sa statistikom je to tako - svatko je uzima onako kako mu trenutno odgovara. Ove brojke, međutim, ne lažu: protiv Werdera je Mladen Petrić odigrao 100. službenu utakmicu za HSV i postigao 50. gol. Izvanredan učinak", stoji u uvodu članka čiji je naslov "Petrić: Hamburgerovo životno osiguranje".

"Ako ništa ne funkcionira, iza ugla se pojavi čarobnjak Mladen", piše Morgenpost u nastavku.

- U prvom je poluvremenu protiv Werdera bilo dosta nesigurnosti u našoj igri. Osjećali smo depresiju među navijačima. No, borili smo se, zavladali nad suparnikom i donijeli navijačima olakšanje - rekao je Petrić o posljednjoj utakmici.

"Petrićevih 50 golova je lijep jubilej. A uz to, ima i 15 asistencija. Čarobnjak je ključan za HSV", zaključak je Morgenposta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • braanee 21.02.2011.

    lik je fenomenalan igrac i covjek, taj se nikada ne zali, BOZE DAJ MU ZDRAVLJA

  • stevo 32 21.02.2011.

    a na početku nije igro nego je igrao guerero koji ne bi zabio gol da mu je na golu butina ili pijani koch

  • goran gad 21.02.2011.

    stvarno čovjek stalno zabija i bitna je karika momčadi.. Bravo Mladene!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare