To je to što me zanima!

Moro: Hvala na porukama, ali ne dolazim u Hajduk niti u HNL

Privilegija je biti ovdje i učiti uz Modrića, Kovačića i društvo, gledati ih, trenirati uz njih i nadam se da ću još dugo biti učiti od njih, rekao je veznjak moskovskog Dinama
Vidi originalni članak

Filip Uremović iskoristio je pravo koje je dala Fifa i zamrznuo ugovor s ruskim klubom, Rubinom iz Kazanja, te otišao u englesku drugu ligu. Do kraja sezone igrat će za Sheffield, a onda se mora vratiti u Rusiju.

I Zenit i Dejan Lovren poručili su da naš stoper neće otići iz kluba, a pitanje je ostalo što će Nikola Moro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izjava Hajdukova sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa da će biti još pojačanja zagolicala je maštu Hajdukovih navijača, koji su već počeli slati i poruke Nikoli. A on se prvi put oglasio o toj temi:

- Priča se i meni je drago što su mi ljudi iskazali dobrodošlicu, šalju poruke i euforija je. Ali iz poštovanja prema njima, ali i mom klubu, moram stati tome na kraj - demantirao je Moro za Novu TV priče da ide u Hajduk pa nastavio:

- U tome nema istine! S Dinamom imam ugovor na tri i pol godine i dao sam im ruku da ću ostati do kraja sezone.

Njegov se Dinamo bori za prvi naslov prvaka nakon 1976. godine.

- Ostajem do kraja sezone u Moskvi pa ćemo vidjeti na ljeto. Imam dobar status u klubu, igrao sam sve utakmice ove sezone od početka, imamo dobru sezonu i borimo se za naslov.

U reprezentaciji, dakako, uživa.

- Drugi put sam tu, ali privilegija će biti s Modrićem, Kovačićem, gledati kako treniraju, što rade... Nadam se da ću još više učiti s njima - zaključio je Moro.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Nap* 28.03.2022.

    Ne treba nam moro

  • Naprid Bili 28.03.2022.

    Znaci KARTE su jos otvorene!!!!!!!! HZV!!!!!

  • pr1nce 28.03.2022.

    Licemjeri s juga. Pljuvali su po Grbiću kad je odlazio, sad je #vrime. Isto i s Morom, isto ce biti i s Brkljacom. Jeftina masa s juga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare