To je to što me zanima!

Moro: I sebi smo ostali dužni! Gračan: Igrat će svi koji su tu

Utakmica protiv Francuske pokazala je da možemo, digli smo se psihički, a da skupina nije lagana pokazalo je to da je Rumunjska dobila i Engleze, rekao je uoči posljednje utakmice na Euru U-21 izbornik Nenad Gračan
Vidi originalni članak

Hrvatska Engleska u ponedjeljak (21 sat, HTV 2) igraju za prestiž jer i jedni i drugi izgubili su od Rumunjske Francuske. Hrvatska želi prvu pobjedu u povijesti na Euru mladih reprezentacija, ali i da izbjegne titulu najlošije utakmice EP-a. U slučaju bilo kakvog poraza, Hrvatska će po gol razlici biti gora od fenjeraša skupine A Belgije, a trenutačno je gora Srbija, koja večeras igra susret zadnjega kola.

- Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne individualce i momčad i nije realno kako stoje na tablici - rekao je Nikola Moro, ali i naglasio:

- Ni mi ne zaslužujemo posljednje mjesto na tablici. Ostali smo dužni i sebi i svima koji nas gledaju. Ali protiv Francuske smo pokazali da znamo i možemo, Francuzi nam nisu stvorili ni jednu šansu.

Taj poraz od Francuske 1-0 svima je u našem taboru podigao samopouzdanje nakon šokantnih 1-4 na otvaranju protiv Rumunjske.

- Engleska je jaka, ali ako ćemo igrati kao protiv Francuza, kao momčad, neće biti problema - kaže branič Branimir Kalaica, dok je Gračan zaključio:

- Ovo je bilo veliko iskustvo onim igračima koji ostaju u mladoj reprezentaciji (čak deset od 23 igrača koji su na Euru imaju pravo krenuti i u novi ciklus kvalifikacija U-21, nap.a.), ali i ovima kojima će to biti zadnja utakmica. Bit će promjena u momčadi, razmišljam da svi igrači koji su ovdje i nastupe na Euru. Ovo je velik uspjeh, neke reprezentacije i jače po imenima imaju problema. Najvažnije je da dečki shvate da mogu i imaju kvalitetu da budu ovdje. I poraz je pobjeda ako naučiš iz njega.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Orahova1 23.06.2019.

    Ljudi bez obzira na sve ne krivim ovu djecu sigurno su oni dali sve od sebe ma koliko to nama ne izgledalo tako,ali krivim HNS i trenere koje oni postavljaju da vode mlade kategorije,ti treneri u mlađim kategorijama trebaju biti uzor toj djeci što i jesu i to nažalost ostavlja traga kod naših igrača,jer kad se djeca razvijaju oni pokupe sve dobre i loše navika onim koji su uz njih i koji su im rolmodeli tako i ovo,HNS nakon sve te silne love koja je se slovaka svih ovih godina ništa nije dao na infrastrukturu mladih kategorija i tamo gdje se razvijaju mladu igrači nego sve pare su odma razjasnili za njima navedene bonuse!!To je kod nas veliki problem pare se razjagmu što prije i kada HNSa je u jel prazna kad ih se pita,sve dok se to ne promijeni nema nekog značajnijeg pomaka.

  • EchteLiebe 23.06.2019.

    Mislim da ćemo ih razbiti sa 4 razlike

  • branimir220250 23.06.2019.

    Dobro je, istina moglo se i bolje, malo je steče usfalilo, imaju priliku pokazati se protiv engleza. 😎🤪😎🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare