To je to što me zanima!

'Moro nam je novi Brozović, a City je trebao dobiti penal...'

Znamo kako City igra, ali nisam očekivao da će na ovom nivou igrati protiv nas, maksimalno ozbiljno, ipak smo mi za njih neatraktivan protivnik, rekao je Bjelica o igri Guardioline momčadi
Vidi originalni članak

Manchester City uspio je nakon više od sat vremena igre na Etihadu u utorak slomiti otpor Dinama u utakmici 2. kola grupne faze Lige prvaka 2-0 (0-0). Prvo je to u 66. minuti učinio Raheem Sterling, a onda je prednost povećao u zadnjim sekundama susreta Foden. Ipak, strateg zagrebačke momčadi, Nenad Bjelica, zadovoljan je igrom svoje momčadi. Nedostajala je trunka mirnoće, govori u za Planet sport. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi znamo kako City igra, ali nisam očekivao da će na ovom nivou igrati protiv nas, ipak smo mi za njih neatraktivan protivnik. No  pokazali su maksimalnu ozbiljnost, a kada su takvi, protiv njih je teško igrati - rekao je Bjelica u uvodu emisije pa pohvalio svoje dečke: 

- Dečki su pokušali sve što smo dogovorili, bili su odgovorni, ali nedostajalo nam je mirnoće. Trebali smo više uživati u utakmici, igrati preko bokova, a ne kroz sredinu. Kad imate takvu utakmicu jednom u šest mjeseci kao mi, onda su opuštanja normalna - rekao je.

Moro je novi Broz

Među lošijim igračima Dinama u utorak se našao Nikola Moro.  

- Nikola je u svim prethodnim sezonama igrao kao osmica, ali ja sada mislim da je on šestica i da može biti odličan. Sada uči, u procesu je čitanja utakmica i napreduje. U njemu vidim novog Brozovića - poručio je Bjelica pa  dodao kratak komentar o suđenju:

- Mogao je biti dosuđen barem jedan penal za City, a možda i dva.

HOLA, NENO Bjelica: Pep je čestitao na svim uspjesima, bio je pravi domaćin

OKO SOKOLOVO Strahonja: City je trebao dobiti crveni karton, ali i tri penala...

Ne brine za prolazak

Situacija u grupi je, za Dinamo, jako zadovoljavajuća nakon drugog poraza Atalante.

- Naša pobjeda protiv Atalante bila je jako važna. Oni su u utorak izgubili, sada idu dva puta Cityju gdje će teško do bodova. Ako u dvije utakmice protiv Šahtara osvojimo bodove, bit ćemo jako blizu prezimljavanja u Europi. Onda imamo Atalantu i City za koje ne očekujemo da će igrati u najjačem sastavu pa se i tu možemo nadati bodovima - vjeruje Dinamov trener.

Bez zadrške, iskreno je govorio i o pogreškama svojih igrača u utakmici protiv "građana".

- U prvih 15 minuta smo napravili više individualnih grešaka nego u sve moje 23 utakmice u Europi. To je rezultat impresioniranosti utakmicom, protivnikom, stadionom, svime. Iako inače nemamo puno grešaka, ali jučer je bilo suprotno. Imali smo puno sreće što City te greške nije iskoristio - priznaje Bjelica. 

NOVA KAZNA Hajduk opet puni kasu HNS-a: Kažnjeni su sa 50.000 kuna...

BARCELONA - INTER 2-1 Spas u zadnji čas! Suarez je s dva gola donio pobjedu Barci...

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • papilon100 03.10.2019.

    Moro nema blage veze niti ce ikad znat.Njega forsirat znaci ciljano gubit utakmice.Perica stavit na njegovo mjesto i to je to.Kad se branis protiv Cydia trebas ispucavat loptu na 50 metara u njihovu polovicu tako da oni moraju gradit novi napad na svojo polovici,onda imas vremena da se koncetriras i nemas takav pritisak ko kad loptu ispucavas na 2-3 metra.Moro se nemoze dokazat protiv Inkera iz Zapresica.

  • tomicalomica 03.10.2019.

    Sve ok dobro da je priznao Bjelica , jako je to loše izgledalo u prvih 30 min Dinamo je bio na streljani i pojedini igrači su izgledali amaterski ali što ćeš City je spejs šatel .. drago mi je da priznao 2 penala jer još jucer sam jedino ja to trubio i nitko se nije složio samnom var ovo ono ... kurac bio je penal Perić / Aguero i Tophilio u prvom poluvremenu ... Bjelica usput drugi puta ako nema ko igrat ili podbace kao jučer Moro , Oršić i Petković probaj Majera i Kadziora dok ne nađeš bolje LP

  • 02.10.2019.

    Moro nije kao Brozovic daleko je Moro od Brozovica

Komentiraj...
Vidi sve komentare