To je to što me zanima!

'Morosini je naučio par riječi hrvatskog, zvao me majstore'

Uvijek je u životu želio učiti. Obožavao je putovanja i jednom me prilikom zamolio da ga naučim par riječi hrvatskoga, ispričao je o druženju s Morosinijem Bjelanović
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Saša Bjelanović prisjetio se u razgovoru za Tuttomercatoweb svoga nekadašnjeg suigrača Piermarija Morosinija koji je preminuo prošli vikend u 25. godini.

Morosini je, podsjetimo, kolabirao tijekom subotnjeg dvoboja Serije B između svoga Livorna i Pescare. Za sada se kao uzrok smrti navodi srčani zastoj. Bjelanović, danas napadač Verone, igrao je svojedobno s Morosinijem u Vicenzi.

- Moro je bio sjajan momak, teško je naći takvoga u nogometu. Sviđao mi se od prvog dana kada sam ga upoznao. Bio je divna osoba, unatoč svemu što mu se dogodilo u prošlosti, imao je pozitivan stav u životu - kazao je Bjelanović kojeg su talijanski novinari pitali može li se prisjetiti neke anegdote vezane uz Morosinija.

- Uvijek je u životu želio učiti. Obožavao je putovanja i jednom me prilikom zamolio da ga naučim nekoliko riječi hrvatskoga. Otada smo uvijek jedan drugoga na hrvatskom zvali “majstore”.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • karakondžula 18.04.2012.

    dirljivo nema sta... bravo majstore!!!

  • raulgonzalez 18.04.2012.

    a je naucio tesku rijec stvarno. Na engleskom master na talijanskom maestro a na hrvatskom majstor. A de je veliki nesto razlika izmedu maestro i majstor-bome nije. Ajd da je naucio rijec čačkalica al ono dobro da niste rekli da je naucio rijec kompjutor,taxi,pizza,mobitel i takve..Mislim sve ok,al ovo je stvarno bezveze.. S tim da danas svaki prosjecni covjek zna engleski il njemacki perfektno,latinski, zna par rijeci talijanskog i par rijeci francuskog i zato nisu u novinama ( bar ja znam )

  • JunFan 18.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare