To je to što me zanima!

Mossad je spriječio teroristički napad na utakmici u Albaniji?!

Izrael je slavio na gostovanju u Albaniji 3-0, a pripadnici izraelske tajne službe, koji su stigli u Elbasan, spriječili su plan terorista koji su hjeli unijeti bombu na stadion i raznijeti se
Vidi originalni članak

Albanija i Izrael trebali su kvalifikacijsku utakmicu za SP 2018. odigrati u Skadru, ali je iz sigurnosnih razloga susret prebačen u Elbasan, 50 kilometara južno od Tirane. Susret je osiguravalo 2000 policajaca, a na utakmicu su stigli i pripadnici Mossada.

GODINA DANA OD KRVOPROLIĆA <<< Kafići su puni, ljudi se smiju, ali nervoza je još tu >>>

Agenti izraelske tajne službe bili su uz reprezentaciju, sve ulice od aerodroma do stadiona bile su zatvorene, a lokalni portali prenose kako je Mossad spriječio teroristički napad na stadionu.

Izraelci su pratili pripadnike ISIS-a koji su se planirali raznijeti na stadionu. Zahvaljujući Mossadovoj akciji, uoči utakmice uhićena su četvorica Albanaca koja su namjeravala nabaviti eksploziv i unijeti ga na stadion. 

Među uhićenima je terorist ISIS-a koji je sudjelovao u borbama u Siriji na strani takozvane Islamske države. Prema pisanjima albanskih medija, upravo je on trebao biti mozak operacije koji je trebao nabaviti eksploziv.

Izrael je slavio protiv Albanije 3-0 golovima Zahavija, Einbindera i Atara, dok su Albanci dobili dva crvena kartona. Djimsiti je izletio već u 17. minuti, a Berisha je izravni crveni karton dobio u 55. minuti.
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • najobicnijidrskidripac 13.11.2016.

    pise: '...trebali su (ili htjeli) nabaviti eksploziv...' ...a utakmica vec pocela...pa jel jesu ili nisu imali eksploziv !?...da su htjeli, nabavili bi ga pravovremeno, cak i ako je igra prebacena u drugi grad, a ovako izgleda po pisanju, da su zakasnili. Ako je to sve stvar profilakse, jer su doticnima prisluskivali telefone i mailove, zasto ih iz profilakse nisu vec odavno prije zgrabili. otkud ste odjedanput znali koga treba prisuskivati i uhititi. Kao da dobro znate tko ce, gdje i kada napraviti pokolj, ali ga samo "po potrebi" sprijecavate. Bas su cudne te tajne sluzbe.

  • kokaza10 13.11.2016.

    Pozdravljam svaku uspješnu akciju protiv terorista, neka ih je što više sve dok ih se ne izbriše sa lica zemlje!

  • Trump2k16 13.11.2016.

    "Uhićena su četvorica Albanaca koja su namjeravala nabaviti eksploziv i unijeti ga na stadion."

Komentiraj...
Vidi sve komentare