To je to što me zanima!

Mostar čestitao rođendan Luki Modriću: Veznjak dobio grafit

Sadašnji igrač Reala u svojoj je karijeri nosio i dres mostarskog Zrinjskog. Ni deset godina poslije nije zaboravljen, nego je za rođendan dobio grafit u Dubrovačkoj ulici
Vidi originalni članak

Dok se pokušavao izboriti za svoje mjesto u Dinamu, Luka Modrić odradio je kaljenje u dresu Zrinjskog. Plemići su prije deset godina izborili ostanak u ligi uz pomoć našeg veznjaka, a da ga ne zaborave, pobrinuli su se tako što su mu u Mostaru napravili grafit. 

Modrić je u utorak proslavio 29. rođendan i sam sebi poklonio gol protiv Malte. 

- Jako mi je drago da je Modrić zabio za svoj rođendan, počastio se i baš se jako veselim - rekao je Dejan Lovren, dok je Modrić bio standardno skroman.

- Najvažnija je pobjeda. Prve utakmice uvijek su nezgodne u kvalifikacijama, zato nismo odigrali kako smo htjeli. Prava igra doći će u nastavku kvalifikacija, zasad su važna tri boda. 

Problem protiv Malte bio je u zgusnutoj sredini. 

- Bilo je jako malo prostora, trebali smo se raširiti. Maltežani su postavili čvrstu i gustu obranu, a mi smo još punili tu sredinu. I s igračem manje su se dobro branili.

Ako je problem bio u zgusnutoj obrani protivnika, onda bi Modrić i društvo iz sredine trebali imati više manevarskog prostora u sljedećoj utakmici reprezentacije. Hrvatska za mjesec dana gostuje kod Bugarske, koja se nakon pobjede 2-1 kod Azerbajdžana sigurno neće samo braniti protiv Kovačevih.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bassa_1 10.09.2014.

    Eto kada neće u Zagrebu, mogu u Mostaru igrati.

  • dccro 10.09.2014.

    nije grafit nego mural, svaka čast ultrasima

  • bbbdado 10.09.2014.

    Sretan rođendan , Luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare