To je to što me zanima!

Motiv: "Ako ja mogu pobijediti rak, onda možete i vi Houston"

Haley Bellows došla je na utakmicu Portlanda s porukom na kojoj je pisalo: "Ako ja mogu pobijediti rak, možete i vi Rocketse". Portland je dobio nakon produžetka...
Vidi originalni članak

Stajala je na tribini u dresu svog omiljenog igrača, Damiana Lillarda. Mlada studentica Haley Bellows visoko je podignula transparent na kojem je pisalo: "Ako ja mogu pobijediti rak, možete i vi Rocketse".

Domaći košarkaši Portlanda gubili su od Houston Rocketsa na poluvremenu 61-51. U drugom dijelu pronašli su dodatni motiv u hrabroj navijačici i na kraju slavili nakon produžetka 123-120. Portland je poveo 3-1 u seriji i na korak je do plasmana u 2. rundu.

- Svi čestitajte Haley Bellows na velikoj pobjedi u borbi s rakom - napisao je košarkaš Portlanda, Damian Lillard na svom profilu na Twitteru.

Upravo je mlada studentica, čija se poruka u jednom trenutku pojavila na velikom ekranu usred utakmice, inspirirala košarkaše Portlanda. Oni sad imaju dvije meč lopte i šansu da prvi put nakon 14 godina prođu u drugu rundu doigravanja.

- Kakva utakmica i kakva noć... Evo zašto je Lillard moj omiljeni igrač. Hvala mu na lijepim riječima - javila se i Haley Bellows.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 29.04.2014.

    svaka čast

  • madridista-de-corazon 28.04.2014.

    Svaka joj čast :D

  • geonosian2912 28.04.2014.

    Prelijepa priča,svaka joj čast,Blazersi s Aldridgeom i Lillardom je jako simpatična,ali i kvalitetna ekipa i nadam se da će proći Rocketse,sretno i njoj i njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare