To je to što me zanima!

Motor se odvezao do pobjede: Zagrebu tijesni poraz u finišu

Rukometaši Zagreba nisu uspjeli doći do druge pobjede u Ligi prvaka. Nakon slavlja protiv Celja, izgubili su u trileru na gostovanju u Harkivu kod Motor Zaporožja 31-30
Vidi originalni članak

Ni punih tjedan dana od premijerne pobjede u novoj sezoni Lige prvaka nad Celjem, rukometaše CO Zagreba dočekao je novi izazov na gostovanju u Ukrajini.

Mlada momčad Borisa Dvoršeka nakon slavlja nad Slovencima nije uspjela ponoviti istu stvar protiv momčadi Zaporožja. Motor se u Harkivu 'odvezao' do svoje prve pobjede u 2. kolu natjecanja svladavši Zagrebaše u neizvjesnoj završnici 31-30.

Ostaje šteta za propuštenom prilikom za pobjedom pa makar i bod jer je Zagreb u drugom poluvremenu, nakon što je do odmora zaostajao 18-15, bio u egalu s Ukrajincima. Gosti su imali posljednje vodstvo u 48. minuti, onda se igralo gol za gol da bi u jednom trenutku Motor se odvojio na +2. Zagrebaši ipak izjednačuju, ali minutu prije kraja Burka zabija 31. gol.

U sljedećem napadu Stipe Mandalinić je imao priliku zabiti za bod, ali je napravio tehničku pogrešku te su se mladi igrači Zagreba morali pomiriti s prvim porazom.

Kod CO Zagreba najefikasniji su bili Marić, Mandalinić, J.Valčić i Šebetić sa po pet golova, a kod domaćina Burka s osam golova.

Sljedeću utakmicu Zagrebaši igraju 9. listopada kod St. Petersburga.

O prvoj pobjedi Zagreba nad Celjem pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zujavac 26.09.2013.

    Dečki su pružili odličan otpor, ali ipak treba tu još iskustva, jer je falilo na kraju. Ali kad vidim mandalinića, šebetića. Kakvu šuberćinu imaju majko mila. Naravno ne teba zaboraviti ostale mlade. Lijepo nam se smiješi. Za koju godinu, ako se ne proda nitko (što će biti teško) Zagreba će se više respektirati.

  • R10Stip 26.09.2013.

    za godinu ili 2 Zagreb ce bit puno puno jaci ako ostane ista ekipa,mladi i dobri igraci

  • Consigliere 26.09.2013.

    ovo je jako mlada momcad Zagreba, sve redom veliki potencijali.. bit ce s vremenom sve bolji, takodjer i reprezentacija.. hvale vrijedna sportska politika RK Zagreba.. vjerujem kako jos mogu pojacat omladinski pogon.. sretno im!

Komentiraj...
Vidi sve komentare