To je to što me zanima!

Mou nas baš ne voli: Hrvatska je zlatna prilika za Englesku...

Toliko godina Engleska nije bila u ovoj fazi natjecanja, a onda dobije to da u četvrtfinalu igra protiv Švedske, a zatim protiv boljeg iz duela Rusije i Hrvatske. Pa to je zlatna prilika za Englesku, kaže Mourinho
Vidi originalni članak

Jose Mourinho ne snalazi se baš poput Slavena Bilića u analitičkim vodama. Nije tako zabavan, a nema ni neke točne prognoze. Uoči Mundijala prognozirao je našu skupinu rekavši da dalje idu Argentina i Nigerija. 

Argentine i Nigerije danas nema u četvrtfinalu, a Hrvatska se kao prvoplasirana iz te grupe progurala u osam najboljih. I sad kad se već jednom 'opekao' na nama, nije stao.

Zbog 'svojih' Engleza.

- Toliko godina Engleska nije bila u ovoj fazi natjecanja, a onda dobije to da u četvrtfinalu igra protiv Švedske, a zatim protiv boljeg iz duela Rusije i Hrvatske. Pa to je zlatna prilika za Englesku - rekao je Mourinho.

Pričao je malo o pobjedi Engleske nad Kolumbijom.

- Ovisi što gledamo… Ako gledamo to što je Engleska u četvrtfinalu, onda je to dobro. Ako gledamo kako su odigrali protiv Kolumbije, onda navijači ne mogu biti sretni. A i nakon 120 minuta igre nogometaši su sigurno ispražnjeni, posebno emotivno - zaključio je Portugalac.

VIDI OVO! Hrvatska ima drugi najljepši dres na Svjetskom. 

VIDI OVO! Ovo su najljepše navijačice sa Svjetskog prvenstva. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Zorba 09.07.2018.

    Maurino poedes comer la mierdas. No saves locco che Croatia juga mas mejor fudbol de Inglatera, pero tu eres seloso, puto !

  • Simulacija_stimulacija 06.07.2018.

    Hahaha...kakve gluposti. U polufinalu Hr-Swe.

  • cimerrr 06.07.2018.

    Sve je dobro rekao,Engleskoj se otvorio ždrijeb,ali i svim ostalima na ovoj strani. Na onoj drugoj strani su tri bivša svjetska prvaka i Belgija koja ih je već nakantala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare