To je to što me zanima!

Mou: Ponosnu Hrvatsku koštao je sudac i loša upotreba VAR-a

Četiri milijuna Hrvata bit će vrlo razočarani. Na poluvremenu je bolja momčad gubila 2-1 i to zbog pogreške u primjeni VAR-a, odnosno pogrešnog tumačenja njegovog koncepta, rekao je Mourinho
Vidi originalni članak

Sudac Nestor Pitana imao je nekoliko dvojbenih odluka tijekom finala između Hrvatske i Francuske. Nezadovoljan njegovom reakcijom kod korištenja VAR-a bio je i Jose Mourinho:

- Četiri milijuna Hrvata bit će vrlo razočarani. Na poluvremenu je bolja momčad gubila 2-1 i to zbog pogreške u primjeni VAR-a, odnosno pogrešnog tumačenja njegovog koncepta - rekao je Mourinho pa dodao:

- Ne govorim o tome je li bio penal, to je diskutabilno. VAR bi trebao ispravljati ozbiljne sudačke pogreške, ali ovdje to nije bio slučaj. 

- Hrvatska je igrala s velikim ponosom, ali u nogometu je bit pobjeda i Francuska je prvak. Žao mi je što se na poluvrijeme nije otišlo s 1-1, ovako će utakmica zauvijek ostati zapamćena kao finale VAR-a - zaključio je Portugalac.

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Idi na 24sata

Komentari 73

  • JosipKnezevic_1 17.07.2018.

    Sve napisano stoji... ja sam ponosni Hrvat čija je reprezentacija osvojila svjetsko srebro u nogometu i zlatno srce nacije čiju se ljubav ničim nemože kupiti već samo osvojiti srcem iskrenim.. iznad svega Hrvatska..

  • RAIDERS 17.07.2018.

    Gospodo treba biti gentleman i kada gubis i pobjedjujes,Ali...ali . ova pobjeda Francuske Nije čista i ovo su pjetlovi dobili za zelenim stolom.Imaju dvije velike mrlje a to su prvi gol i pogotovo kazneni udarac.ali moraju znat da postoji karma,kao sto su Njemci cekali Engleze od 1966.Karma mozda je spora alidostizna kat-tad

  • hugoboss 16.07.2018.

    Finale treba da se igra u dvije dobivene tekme. Tako, o prvaku svijeta, ne bi odlucivala jedna pi*darija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare