To je to što me zanima!

Mourinho: Adebayor je bliži Realu od Neymara ili Agüera

"Neymar je igrač Santosa, Sergio Atletica, Adebayor Cityja no najbliži je Emmanuel s obzirom da je proveo s nama drugi dio sezone, ali i zbog situacije u klubu"
Vidi originalni članak

Portugalski nogometni strateg Jose Mourinho krenuo je u kupnju još jednog napadača kako bi osnažio svoj napad, te ističe da je trenutno najbliži Realu Togoanac Emmanuel Adebayor...

Iako su Sergio Agüero i Neymar bila najspominjanija imena u posljednje vrijeme koja bi trebala pojačati Real Madrid, čini se da neće biti ništa od toga.

- Neymar je igrač Santosa, Agüero pripada Atleticu, a Adebayor Cityju. Međutim, najbliži nama je trenutno Emmanuel s obzirom da je proveo s nama drugi dio sezone, ali i zbog svoje trenutne situacije u klubu - rekao je Mourinho.

Portugalac je također istaknuo da ne brine previše oko toga tko će od te trojice doći, jer već sad ima odličnu momčad koju vodi na pripreme u Sjedinjene Američke Države.

- Sviđa mi se sloboda u Americi za svoje igrače. U Europi ne mogu izaći iz hotela kako bi prošetali, dok ih u Americi praktički nitko ne doživljava – veli Mourinho.

Real Madrid će 16. srpnja zaigrati u prijateljskoj utakmici protiv momčadi Davida Beckhama, Los Angeles Galaxyja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 13.07.2011.

    Adebayor dobra investicija ali mislim da bi Aguero bio daleko bolja investicija !!!!!!!!!!!!

  • WIZARD_3 13.07.2011.

    meni nije jasno zasto ga city pusta,dobar igrac

  • Madridista007 13.07.2011.

    Dobar je Adebayor samo neka dođe!!Pokazao se dobrim u polusezoni i ne treba mu puno prilika da zabije gol!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare