To je to što me zanima!

Mourinho: Bilo bi bolje da nam više ne delegiraju suca Foya

Čim smo saznali da nam Foy sudi, igrači su počeli pričati da će sigurno biti problema, rekao je Jose Mourinho nezadovoljan suđenjem protiv Aston Ville...
Vidi originalni članak

Chelsea je u subotu doživio poraz od Aston Ville, a utakmicu su obilježili crveni kartoni. Chris Foy isključio je dva igrača gostiju, Williana i Ramiresa te kasnije i njihova trenera Josea Mourinha. Naravno, Portugalac je nakon utakmice 'rigao vatru'.

- Možda bi bilo najbolje da Foya više ne delegiraju za naše utakmice. Znam da nemam pravo to zahtijevati od njih, ali mislim da bi to bila jako mudra odluka - rekao je Mourinho pa nastavio:

- Nikad ne gledam tko nam sudi, uvijek imam pozitivan pristup prema njima i pokušavam im olakšati posao. No, čim smo saznali da nam Foy sudi, igrači su počeli pričati da će sigurno biti problema. A nikada ranije nisu mi se žalili na nekog suca.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Colonel is back 18.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • blink4moment 18.03.2014.

    svaka ekipa ima suca koji jednostavno stavlja psiholosku blokadu i koji mijenja utakmicu...foy je u 8 utakmica dao igracima chelsea 6 crvenih kartona...a preko polovice tih su bili nezasluzeni, i normalno da je da ce se zaliti....kao sto se arsenal zali na deana i kao sto se dio ekipa zalio na webba....a ovo sto je trazio da foy vise ne sudi chelseau nije presedan...istu stvar je trazio southampton ove sezone za clattenburga i bilo je slucajeva da se dogadalo i prije...ali da, ovo je sad rekao mourinho pa ga treba iznapadati...objektivnost na razini

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 17.03.2014.

    ma opcenito sudenje je postalo katastrofa u svim ligama..da sad nenabrajam al u zadnjih mjesec dana sad se nagledao svacega..cisti golovi se ladno ponistavaju..startovi sto su jedva za zuti budu crveni...start za crveni prode nekaznjeno...uzas boze sacuvaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare